Biraz araştırdım reddit te problem yaşayan çok olmuş benim gibi kararsız kalan varsa atx3.1 versiyonundaDünkü C1200'E yetişemeyenlere teselli ikramiyesi. İyi fırsat.
Lian Li O11 Vision Compact Beyaz kasa için psu arıyorum. Kafamda Lian Li'nin Edge 1000 watt PSU'su var fakat stoklara girmiyor beklesem mi bunları mı tercih etsemKaliteli Güç Kaynağı Arayanlar İçin Güzel Bir Güç Kaynağı Tavsiyesidir .
Siyah : REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR YEWdLU90DI/
Beyaz : REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR im0en215YM/
Teknik Özellikler
![]()
SX Platinum - LIAN LI, PC Kasaları Alanında Lider Bir Tedarikçidir | Bilgisayar Kasaları
Platinum Performans, Kararlılık İçin Tasarlandı 80 PLUS® Platinum ATX 3.1 uyumlu PCIe 5.1 100% Japon 105°C kapasitörler 12V-2×6 Yüksek akımlı bakır alaşımlı terminaller Örgülü Dokulu Kablolar Kablo Tarakları ile 10 yıl garanti https://youtu.be/Icx8EXzjEQk İki Renk, Üç Güç Seçeneği 1200W, 1000W...lian-li.com
İnceleme
![]()
Lian Li SX1200P Platinum PSU Review - KitGuru
Today we take a look at one of the latest power supplies from Lian Li, the SX1200P. This fully modulwww.kitguru.net
Daha Önce Öneri Olarak Açmıştım O Zamanlar Fiyatları 10K Altında Değildi Fakat Şuan 10K Altında Fiyatları Kaçırmayın Derim .
Kaliteli Güç Kaynağı Arayanlar İçin Güzel Bir Güç Kaynağı Tavsiyesidir .
Siyah : REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR YEWdLU90DI/
Beyaz : REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR im0en215YM/
Teknik Özellikler
![]()
SX Platinum - LIAN LI, PC Kasaları Alanında Lider Bir Tedarikçidir | Bilgisayar Kasaları
Platinum Performans, Kararlılık İçin Tasarlandı 80 PLUS® Platinum ATX 3.1 uyumlu PCIe 5.1 100% Japon 105°C kapasitörler 12V-2×6 Yüksek akımlı bakır alaşımlı terminaller Örgülü Dokulu Kablolar Kablo Tarakları ile 10 yıl garanti https://youtu.be/Icx8EXzjEQk İki Renk, Üç Güç Seçeneği 1200W, 1000W...lian-li.com
İnceleme
![]()
Lian Li SX1200P Platinum PSU Review - KitGuru
Today we take a look at one of the latest power supplies from Lian Li, the SX1200P. This fully modulwww.kitguru.net
- Michael_Scofield
- Cevaplar: 22
- Forum: Kasa-PSU
Şuan İçin Fiyat Ve Marka Kalitesi Olarak Lian-Li Alınır Şahsen .
Maarka kalitesiyle ısım yok hangısı kaliteli bence enermaxtaŞuan İçin Fiyat Ve Marka Kalitesi Olarak Lian-Li Alınır Şahsen .
Bence Bunu Bu Fiyata Bulmuşken Yapıştır Edge Stokları Azaldı Gibi O Yüzden Zorlamaya Gerek Yok Hocam .Lian Li O11 Vision Compact Beyaz kasa için psu arıyorum. Kafamda Lian Li'nin Edge 1000 watt PSU'su var fakat stoklara girmiyor beklesem mi bunları mı tercih etsem
İkiside Kaliteli Ve Köklü Markalar Ama Bence Yinede Lian-Li Nedeni Fan Sessizliği Ve Fiyat Derim .Maarka kalitesiyle ısım yok hangısı kaliteli bence enermaxta
hocam Cougar kasalı 850w psuluyu 6300 aldım. Üzdü he 7.5 bunu alsam 3 3.5 da kasa gerçi gene 4 bin farketti850 Watt İçin Çok Uçuk Bir Rakam Vermişsin Hocam Maalesef .
Hangi PSU yu aldınız ve memnun musunuzgeçen 7.5 e 1000w aldım biraz pişman oldum gibi ancak aldığımın içinde usb hub çıktı ekstra belki teselli eder![]()
Hocam Kaliteli Ürün Alıyorsun Fark Ediyorsanhocam Cougar kasalı 850w psuluyu 6300 aldım. Üzdü he 7.5 bunu alsam 3 3.5 da kasa gerçi gene 4 bin farketti![]()
lian li %40 yükte da fan açıyor enermax %60 yani yine enermax iyiİkiside Kaliteli Ve Köklü Markalar Ama Bence Yinede Lian-Li Nedeni Fan Sessizliği Ve Fiyat Derim .