RTX 5070 Tı Ventus 3x Oc 16g Gddr7 256bit Dlss 4 Ekran Kartı 51.662 TL

Dün arkadaşın bütçesi kısıtlı diye shadow aldırdım umarım kabız etmez adamı. Enermax REVOLUTION III de aldırdık fan sesinden kulağımı çınlatır. İptal edip Ventus aldırayım
Niye bu forumdaki herkes aynı sistemi diziyor?

Bende yeniyim bu forumda 2-3 ay oldu sanırım. Bende aynı şeyi fark ettim. Bazı kullanıcılar sürekli aynı ürünleri psu için konuşmuyorum ama mesela birisi X marka kaliteli bir ürün alacak hemen altına geliyorlar bak Y marka daha ucuz daha iyi bunu al gibi insanlara baskı kuruyor.

Bende yeniyim bu forumda 2-3 ay oldu sanırım. Bende aynı şeyi fark ettim. Bazı kullanıcılar sürekli aynı ürünleri psu için konuşmuyorum ama mesela birisi X marka kaliteli bir ürün alacak hemen altına geliyorlar bak Y marka daha ucuz daha iyi bunu al gibi insanlara baskı kuruyor.
Kendilerine göre haklılar min para ile maks performansı almaya çalışıyorlar bir kullanıcı gördüm butun sistemi dizmiş sadece ram kalmış indirim bekliyor 1 haftadır ben olsam dayanamam saniyesinde indirimsiz bir ram alırım

Dün arkadaşın bütçesi kısıtlı diye shadow aldırdım umarım kabız etmez adamı. Enermax REVOLUTION III de aldırdık fan sesinden kulağımı çınlatır. İptal edip Ventus aldırayım

Kendilerine göre haklılar min para ile maks performansı almaya çalışıyorlar bir kullanıcı gördüm butun sistemi dizmiş sadece ram kalmış indirim bekliyor 1 haftadır ben olsam dayanamam saniyesinde indirimsiz bir ram alırım
hocam

Kingston 32GB(1x32GB) Beast 5200 MHz CL36 EXPO DDR5 Single Kit Ram

çokmu kötü bu 2 tane almam yani 64gb ram almam şart. toplam 36 bine gelicek böyle alırsam 6 taksitte var peşin fiyatına
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sahibindenden alamıyorum nakit param yok ekliyeyim

hocam

Kingston 32GB(1x32GB) Beast 5200 MHz CL36 EXPO DDR5 Single Kit Ram

çokmu kötü bu 2 tane almam yani 64gb ram almam şart. toplam 36 bine gelicek böyle alırsam 6 taksitte var peşin fiyatına
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sahibindenden alamıyorum nakit param yok ekliyeyim
5200mhz yazıyor cl36 bunun geyiği var Tony starkın mağaradan çıktıktan sonra yaptığı ramler diye çok ucuz olmadığı sürece almayın

Türkiyede çeşitlilik algısı yok alınabilecek en ucuz fiyata en iyi iş gören ürün olsun yetiyor. Psu 1000w için en ucuz psu kalitesi güzel ama fan sorunu var fan sorunu olmasın dersek 5500 den 8000tl ye çıkmamız gerekir. 2500tl de veremiyoruz sonuçta.

Bu arada kartın soğutması bayağı kötüymüş dediğim gibi.

1779880852683.webp

41 dBA çok yüksek bir değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,280
Üyeler
196,923
Son üye
zorba52
Geri