🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

Rezalet site. Teknik servislerine yeni aldigim IEM kulaklığı gönderdim kulak kirli ve kıllı geldi. THH gidince iade yaptılar anca.

Sana haksızlık eden bir firmayı icraya vermekte keyifli bir şeydir bence hocam :)
Keyiften ziyade ilk kez adliyenin icra müdürlüğüne gittim , prosedürü gayet iyi öğrendim bu yüzden onlara teşekkürler .
İşin komik tarafı hem icra parası hemde müşteri hizmetlerinden bir personel o kadar ilgisizlikler ki icraya verdiğimi söylememe rağmen onlarda kartıma iade yapmışlardı.
Onlar gibi olmadım , icra parası gelince , tekerrür eden diğer parayı hesaplarına yolladım

Ürün alınmaz bunlardan

Böyle bir tık daha niş ürünlerde mecbur kalıyosun maalesef. Ama bardağın bir damlacık da olsa dolu tarafından bakalım. THH kararına uyup iade yaptıklarını okumuştum :D ConnectGame'de o da yok.
İcra yoluyla alınır hocam. Mecbur verecekler. Ama arıza durumunda sinir harbi yaşamamak için bulaşmamak en güzeli.

Evet haklısınız ama biz de ticaret yapıyoruz adam ürünün orijinal kutusuna koli bandı vurup geri gönderiyor. Farklı sektördeyiz ama nasıl iade alacaksın söyle? Biz tekrar satabileceğimiz ürünü 2-3 ay geçsede geri alıyoruz ama insanlar o kadar bencil ve nankör ki zaten hakkım var diyor ürünü alıyor kullanıyor son gün gönderiyor onuda herhangi bir paketleme yapmadan bazen evindeki ekmek poşetine koyup bi bant vurup bazen direkt orijinal kutu üzerine bant vurup gönderiyor.

Amazonda ilk geldiği zamanlar iade konusunda çok iyidi ama bizim halk bunu suistimal ettiği için adamlar politikasını değişti Türkiyede

Velhasılkelam birazda insanların karakteri önemli, bir arkadaşım ev aletleri işi yapıyor, kız herhalde istemeye gelecekler 2 tane almış türk kahve makinesi kullanmışlar yıkamadan bile geri gönderiyorlar 10 gün sonra neymiş kahve köpüklü yapmıyormuş. Kahve makinesi köpük mü yapar kahve ile ilgili bir durum sıf yalan kullanıyorlar zamanı geçince paketleyip gönderiyorlar.

not: wraith savunmak için yazmadım bu firma zaten ayrı bir olay :D
Ee napıcak adam markanın orjinal jelatinine mi sarıcak tekrar? Her şeyi geçtim yasal hakkın var onu bile kullanamıyosun. Bu kadar şikayet var, sence hepsi mi kullanıp kullanıp geri yolluyor ürünleri? Ki kronik problemleri olan ürünlerinin arkasında da durmuyolar. Ürünler hakkında influencerların objektif olmasına müsaade etmiyolar. Aralarından azıcık namuslu olanları kronik sorunları olan ürünleri incelemeyerek, videosunu hiç çekmeyerek vicdanını rahatlatıyor ama nafile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İcra yoluyla alınır hocam. Mecbur verecekler. Ama arıza durumunda sinir harbi yaşamamak için bulaşmamak en güzeli.
Ya enayi yerine konmak adamın canını sıkıyor başka bişey değil de. Yoksa kimsenin hakkı kimsede kalmaz illa ki çıkar.

Bende pwnage stormbreaker almıştım kutusunu açmadan iade ettim bana açmışsın diyip geri iade göndermişlerdi. Tüketici hakem heyetine başvurdum ayın birinde 6. ay dolacak ama hala bir hareket yok :)

Yorumları okudukça içim daraldı. Böyle firmanın ne reklamı yapılır ne malı alınır. Amazon kalitesini cidden hissediyoruz ya.

Benim hem 14 gün cayma hakkı ve ürünün bozuk olmasina rağmen, teknik servise aldiklari şüpheli ( ciddi şüpheli çünkü teknik servis şefi ayrica operasyon müdürü ) thh sonucunu bile dikkate almamislardi.

ve işin en pislik tarafı , thh savunmalarında bu sarf ürünü filan diyor ve müşteri keyfe göre iade yapıyor diye yazmışlar :)
Mouse aliyorsun giyilebilir ürün diye kanun yazmışlar kendilerince kulaklık tarzı ürün muamelesi yapıyor iade alma huyları hiç yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende pwnage stormbreaker almıştım kutusunu açmadan iade ettim bana açmışsın diyip geri iade göndermişlerdi. Tüketici hakem heyetine başvurdum ayın birinde 6. ay dolacak ama hala bir hareket yok :)
Ürünün güvenlik etiketi açılmış diyor yolladiklari ürün zaten güvenlik etiketi yok dalga geçiyorlar ürün arzalandimi teknik servis ayrı dandik

Wraith 15-25 yaşındaki çocukların ekipman duygularını kalite altında sömürür, sonra da bir daha yüzünüze bakmaz. Reklam verdiği tiplerden bakarak bunu anlayabilirsiniz. Hepsinin sesi çoluk çocuk sesi gibi. Yok omaygat şu klavyeye bakın yok bilmem ne. Görünce kriz geçirip direkt videoyu geçiyorum. Devran döner de ettiklerini bulurlar umarım 🙏🏼

Yorumları okudukça içim daraldı. Böyle firmanın ne reklamı yapılır ne malı alınır. Amazon kalitesini cidden hissediyoruz ya.
Bütün yayıncılara ürün verip reklamını yaptırıp insanların gözünü boyuyorlar sadece , yerli ürün olsa destek çıkalım ama çin malı ürüne kendi adını yazıp kakalıyorlar millete , görüntüden başka bir olayı yok.

fiyatlara indir kaldır yapmışlar gene klasik şunlardan alışveriş yapmayın çoluk çocuğa sponsorluk veriyorlar tiktok kitleside atlıyor. 5 lik şeyi 20 liğe satıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,256
Üyeler
196,921
Son üye
Soles
Geri