Sana haksızlık eden bir firmayı icraya vermekte keyifli bir şeydir bence hocamo sırada THH kararına bile uymayan wraithi mecburen icra veren ben :/
Alıntıyı görüntüle
Keyiften ziyade ilk kez adliyenin icra müdürlüğüne gittim , prosedürü gayet iyi öğrendim bu yüzden onlara teşekkürler .Sana haksızlık eden bir firmayı icraya vermekte keyifli bir şeydir bence hocam![]()
İcra yoluyla alınır hocam. Mecbur verecekler. Ama arıza durumunda sinir harbi yaşamamak için bulaşmamak en güzeli.Böyle bir tık daha niş ürünlerde mecbur kalıyosun maalesef. Ama bardağın bir damlacık da olsa dolu tarafından bakalım. THH kararına uyup iade yaptıklarını okumuştumConnectGame'de o da yok.
Ee napıcak adam markanın orjinal jelatinine mi sarıcak tekrar? Her şeyi geçtim yasal hakkın var onu bile kullanamıyosun. Bu kadar şikayet var, sence hepsi mi kullanıp kullanıp geri yolluyor ürünleri? Ki kronik problemleri olan ürünlerinin arkasında da durmuyolar. Ürünler hakkında influencerların objektif olmasına müsaade etmiyolar. Aralarından azıcık namuslu olanları kronik sorunları olan ürünleri incelemeyerek, videosunu hiç çekmeyerek vicdanını rahatlatıyor ama nafile.Evet haklısınız ama biz de ticaret yapıyoruz adam ürünün orijinal kutusuna koli bandı vurup geri gönderiyor. Farklı sektördeyiz ama nasıl iade alacaksın söyle? Biz tekrar satabileceğimiz ürünü 2-3 ay geçsede geri alıyoruz ama insanlar o kadar bencil ve nankör ki zaten hakkım var diyor ürünü alıyor kullanıyor son gün gönderiyor onuda herhangi bir paketleme yapmadan bazen evindeki ekmek poşetine koyup bi bant vurup bazen direkt orijinal kutu üzerine bant vurup gönderiyor.
Amazonda ilk geldiği zamanlar iade konusunda çok iyidi ama bizim halk bunu suistimal ettiği için adamlar politikasını değişti Türkiyede
Velhasılkelam birazda insanların karakteri önemli, bir arkadaşım ev aletleri işi yapıyor, kız herhalde istemeye gelecekler 2 tane almış türk kahve makinesi kullanmışlar yıkamadan bile geri gönderiyorlar 10 gün sonra neymiş kahve köpüklü yapmıyormuş. Kahve makinesi köpük mü yapar kahve ile ilgili bir durum sıf yalan kullanıyorlar zamanı geçince paketleyip gönderiyorlar.
not: wraith savunmak için yazmadım bu firma zaten ayrı bir olay![]()
Ya enayi yerine konmak adamın canını sıkıyor başka bişey değil de. Yoksa kimsenin hakkı kimsede kalmaz illa ki çıkar.İcra yoluyla alınır hocam. Mecbur verecekler. Ama arıza durumunda sinir harbi yaşamamak için bulaşmamak en güzeli.
Mouse aliyorsun giyilebilir ürün diye kanun yazmışlar kendilerince kulaklık tarzı ürün muamelesi yapıyor iade alma huyları hiç yok.Benim hem 14 gün cayma hakkı ve ürünün bozuk olmasina rağmen, teknik servise aldiklari şüpheli ( ciddi şüpheli çünkü teknik servis şefi ayrica operasyon müdürü ) thh sonucunu bile dikkate almamislardi.
ve işin en pislik tarafı , thh savunmalarında bu sarf ürünü filan diyor ve müşteri keyfe göre iade yapıyor diye yazmışlar![]()
Ürünün güvenlik etiketi açılmış diyor yolladiklari ürün zaten güvenlik etiketi yok dalga geçiyorlar ürün arzalandimi teknik servis ayrı dandikBende pwnage stormbreaker almıştım kutusunu açmadan iade ettim bana açmışsın diyip geri iade göndermişlerdi. Tüketici hakem heyetine başvurdum ayın birinde 6. ay dolacak ama hala bir hareket yok
Merhabalar herkese,
Malum yılbaşı indirimleri oldu pwnage stormbreaker max cf frost white rengini aldım indirimden 5 gün sonra elime ulaştı kargo yoğunluğundan. Sonra sadece kargo poşetini açtım wraith ekstra kutuya koyuyor onu açtım ama hiç bir şekilde ürünün kendi orjinal kutusunu açmadım. Zaten ürünün kendi iki tane küçük bandı var oda toz içindeydi kutuyu üstten çeksem çıkar gelirdi. Bende iyice onları geri yapıştırıp iade ettim. Mail yoluyla iletişime geçtim. Kendileri klasik olarak açıldıysa iade alamayacaklarını söylediler. Bende kutusunu açmadığımı bastıra bastıra söyledim. Ayrıca...
- Mustiback
- Cevaplar: 20
- Forum: Mouse / Mousepad
Bütün yayıncılara ürün verip reklamını yaptırıp insanların gözünü boyuyorlar sadece , yerli ürün olsa destek çıkalım ama çin malı ürüne kendi adını yazıp kakalıyorlar millete , görüntüden başka bir olayı yok.Yorumları okudukça içim daraldı. Böyle firmanın ne reklamı yapılır ne malı alınır. Amazon kalitesini cidden hissediyoruz ya.