https://www.itopya.com/lexar-32gb-2...z-cl34-xmpexpo-ddr5-siyah-dual-kit-ram_u28781 bakarken bunu gördüm daha iyi gibi sanki
Aynı ram, bu biraz hız aşırtılmış hali. Hynix A.
https://www.itopya.com/lexar-32gb-2...z-cl34-xmpexpo-ddr5-siyah-dual-kit-ram_u28781 bakarken bunu gördüm daha iyi gibi sanki
6400 mhz cl 30 olması zaten onu en iyi seçenek haline getiriyor. Ayriyeten kesin A-die çip geliyor diye biliyorum. Bu fiyatları kabullenen kim tam olarak? Bizde istemezdik böyle olsun ama maalesef yapay zeka yüzünden oluyor böyle şeyler. 1-2 yıla Ram fiyatlarında düşüş bekliyoruz ama bakalım.23,500e 32GB Ram için indirim diye mi açtınız bu konuyu? Golden hynix mynix de olsa neticesinde 32GB Ram. Bu paraları ne ara kabullenir oldunuz? Bu indirimli haliyse 27-28 bin mi bunun normal hali? Kafayı yediniz iyice fiyatlar yüzünden
Hayır, daha kötü.https://www.itopya.com/lexar-32gb-2...z-cl34-xmpexpo-ddr5-siyah-dual-kit-ram_u28781 bakarken bunu gördüm daha iyi gibi sanki
valla iyi diyorsunda anakart işlemci aldım geçen hafta ram hala alamadım kampanya bekliyorum belki bir indirim yakalarımda düzgün fiyattan alırım diye pek gelecek gibi durmuyor23,500e 32GB Ram için indirim diye mi açtınız bu konuyu? Golden hynix mynix de olsa neticesinde 32GB Ram. Bu paraları ne ara kabullenir oldunuz? Bu indirimli haliyse 27-28 bin mi bunun normal hali? Kafayı yediniz iyice fiyatlar yüzünden
sorma yahu fiyatlar berbat oldu malesef. Bende en kötü döneme denk geldim ssd hadi neysede 2x32 lazım 35e taksitli bir şey çıksada alıp kurtulsam diye bakıyorum23,500e 32GB Ram için indirim diye mi açtınız bu konuyu? Golden hynix mynix de olsa neticesinde 32GB Ram. Bu paraları ne ara kabullenir oldunuz? Bu indirimli haliyse 27-28 bin mi bunun normal hali? Kafayı yediniz iyice fiyatlar yüzünden
daha alt frekanslarda daha düsük cl sağlayabilir belki diye o şekilde dedim o işler tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ama6400 mhz cl 30 olması zaten onu en iyi seçenek haline getiriyor. Ayriyeten kesin A-die çip geliyor diye biliyorum. Bu fiyatları kabullenen kim tam olarak? Bizde istemezdik böyle olsun ama maalesef yapay zeka yüzünden oluyor böyle şeyler. 1-2 yıla Ram fiyatlarında düşüş bekliyoruz ama bakalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır, daha kötü.
23,500e 32GB Ram için indirim diye mi açtınız bu konuyu? Golden hynix mynix de olsa neticesinde 32GB Ram. Bu paraları ne ara kabullenir oldunuz? Bu indirimli haliyse 27-28 bin mi bunun normal hali? Kafayı yediniz iyice fiyatlar yüzünden
Neden daha kötü? Aynı ram -Hynix A-. Diğeri 23 bine düşmüştü, bu 1.335Tl daha pahalı, bu sebepten diyorsanız evet daha kötü ama aynı ram.6400 mhz cl 30 olması zaten onu en iyi seçenek haline getiriyor. Ayriyeten kesin A-die çip geliyor diye biliyorum. Bu fiyatları kabullenen kim tam olarak? Bizde istemezdik böyle olsun ama maalesef yapay zeka yüzünden oluyor böyle şeyler. 1-2 yıla Ram fiyatlarında düşüş bekliyoruz ama bakalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayır, daha kötü.
+dolar da artışta maalesefTeknoloji piyasasında fiyatları kabullenmeyen kaybeder her zaman. Ram fiyatlarının düşeceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz, yapay zeka devriminin daha başına bu çip üreticileri ve yapay zeka tarafı daha da tatlı geliyor onlara. Globalde çok büyük sert artışlar olmasada bu seviyelerin altıan düşmez. enflasyon ile de zaten bugün aldığın kar durumu, seneye sağlam 2x16 ramlar 40 dan alırsınız..