🔥İndirim Lexar Ares 2x16 6400mhz Cl30 Xmp/Expo Ddr5 23.572 TL 6-9 Taksit (Stoklar Yenilendi)

1779897112989.webp

Aynı ram, bu biraz hız aşırtılmış hali. Hynix A.

23,500e 32GB Ram için indirim diye mi açtınız bu konuyu? Golden hynix mynix de olsa neticesinde 32GB Ram. Bu paraları ne ara kabullenir oldunuz? Bu indirimli haliyse 27-28 bin mi bunun normal hali? Kafayı yediniz iyice fiyatlar yüzünden

23,500e 32GB Ram için indirim diye mi açtınız bu konuyu? Golden hynix mynix de olsa neticesinde 32GB Ram. Bu paraları ne ara kabullenir oldunuz? Bu indirimli haliyse 27-28 bin mi bunun normal hali? Kafayı yediniz iyice fiyatlar yüzünden
6400 mhz cl 30 olması zaten onu en iyi seçenek haline getiriyor. Ayriyeten kesin A-die çip geliyor diye biliyorum. Bu fiyatları kabullenen kim tam olarak? Bizde istemezdik böyle olsun ama maalesef yapay zeka yüzünden oluyor böyle şeyler. 1-2 yıla Ram fiyatlarında düşüş bekliyoruz ama bakalım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır, daha kötü.

valla iyi diyorsunda anakart işlemci aldım geçen hafta ram hala alamadım kampanya bekliyorum belki bir indirim yakalarımda düzgün fiyattan alırım diye pek gelecek gibi durmuyor

sorma yahu fiyatlar berbat oldu malesef. Bende en kötü döneme denk geldim ssd hadi neysede 2x32 lazım 35e taksitli bir şey çıksada alıp kurtulsam diye bakıyorum

6400 mhz cl 30 olması zaten onu en iyi seçenek haline getiriyor. Ayriyeten kesin A-die çip geliyor diye biliyorum. Bu fiyatları kabullenen kim tam olarak? Bizde istemezdik böyle olsun ama maalesef yapay zeka yüzünden oluyor böyle şeyler. 1-2 yıla Ram fiyatlarında düşüş bekliyoruz ama bakalım.

Hayır, daha kötü.
daha alt frekanslarda daha düsük cl sağlayabilir belki diye o şekilde dedim o işler tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ama

Teknoloji piyasasında fiyatları kabullenmeyen kaybeder her zaman. Ram fiyatlarının düşeceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz, yapay zeka devriminin daha başına bu çip üreticileri ve yapay zeka tarafı daha da tatlı geliyor onlara. Globalde çok büyük sert artışlar olmasada bu seviyelerin altıan düşmez. enflasyon ile de zaten bugün aldığın kar durumu, seneye sağlam 2x16 ramlar 40 dan alırsınız..

Fiyatlae konusunda haklı olup olmadığınızı zamanla anlayacağız. Enflasyon yüzünden dediğiniz rakamlara ulaşmak mümkün. Ancak asıl demek istediğim bu değildi. Yorumumu tekrar okursanız tartışabiliriz.

Hayır, daha kötü.
Neden daha kötü? Aynı ram -Hynix A-. Diğeri 23 bine düşmüştü, bu 1.335Tl daha pahalı, bu sebepten diyorsanız evet daha kötü ama aynı ram.

Teknoloji piyasasında fiyatları kabullenmeyen kaybeder her zaman. Ram fiyatlarının düşeceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz, yapay zeka devriminin daha başına bu çip üreticileri ve yapay zeka tarafı daha da tatlı geliyor onlara. Globalde çok büyük sert artışlar olmasada bu seviyelerin altıan düşmez. enflasyon ile de zaten bugün aldığın kar durumu, seneye sağlam 2x16 ramlar 40 dan alırsınız..
+dolar da artışta maalesef

Yani arkadaşlar bu fiyatlara RAM alacağıma bilgisayarsız kalırım daha iyi. Ben yazılımcıyım. Yapay zeka entegrasyonlu uygulamalara destek veriyorum en çok Ram ihtiyacı olan benim ama almıyorum. Ayrıca CL değerlerini, frekansları ve çip kalitesini çok kafanıza takıyorsunuz. CL30 CL40 arasında sadece internete girip oyun oynarken ne kadar fark hissediyorsunuz? Ben bile render ya da kod uygulamalarında kayda değer bir farkını göremiyorum. Her şeyi çok abartıyorsunuz. Fiyatlar böyleyken sırf gecikmesi az diye 10 bin TL aynı kapasite rame para vermek doğru gelmiyor.

Alacak olanlar varsa stok var. 20 bin lira olsa ben de alacağım ama indirim gelmedi.

Geri