Muhabbet Kuşum Beni Aşırı Fazla Isırıyor

PoopKiller

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Isırdıktan sonra dillemeye başlıyor ama aşırı saldırgan, elimle dokununcada hemen elimin üstüne çıkıyor sanki bir şey olmamış gibi 😓(1 aylık salıncada kendini sağ sola vurup yüksek noktadan yere bırakıyor kendini)

@fatihfax 5 sene petshop işletmiş şuanda veterinerlik okuyan bir arkadaşım var o el atar

Yanına dişi al :D

Bizim de öyle 2 yıldır hala ısırıyor. Bazıları öyle.

Elini çekme ondan korkmadığını belli etmen lazım. Kaçarak ısırmaya çalışırsa elini gagasına götür ve zarar veremediğini anlamasını sağla. Isırmayı az biraz bırakınca gagasına dokun sevmeye çalış. Isırma alışkanlığı bitene kadar devam edebilirsin

Isırdıktan sonra dillemeye başlıyor ama aşırı saldırgan, elimle dokununcada hemen elimin üstüne çıkıyor sanki bir şey olmamış gibi 😓(1 aylık salıncada kendini sağ sola vurup yüksek noktadan yere bırakıyor kendini)
Kaç aylık ?

1
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elini çekme ondan korkmadığını belli etmen lazım. Kaçarak ısırmaya çalışırsa elini gagasına götür ve zarar veremediğini anlamasını sağla. Isırmayı az biraz bırakınca gagasına dokun sevmeye çalış. Isırma alışkanlığı bitene kadar devam edebilirsin
Isırdıktan sonra elime çıkıyor ozaman sadece ısırp dillemeye başlıyor

Yanına dişi al :D
1 aylık 😓

1

1 aylık 😓
Büyüdükçe alışır o bizim ki şu an 6-7 aylık 1-2 aylık iken sürekli ısırıyordu :D

1

1 aylık 😓

Ufakmış hocam daha sıkıntı yok dedikleri gibi büyüdükçe vazgeçer ki ufak ufak vazgeçmeye başlamış dilledikten sonra elinize çıkıyor ilerde ısırmadan çıkmaya başlar. Tüyü kadar ömrü olsun

Dal darı denen bi yem var.
Onu elinde tutarsan eline gelip yemek isteyecektir diye düşünüyorum.
Eğer elini ısırdıkça hemen elini çekiyorsan bunu yapma çünkü ısırma alışkanlığı gelişiyor. Hayvanı elinde tutmadan önce hayvanın güvenini kazanmalısın.
Muhabbet kuşları kulaklarındaki tüylerin hafifçe sevilmesine bayılırlar.
Kuşu odada ara sıra serbest bırakıyorsan çarpabileceği nesneleri veya zarar görebileceği nesneleri kaldır.
Kafes küçükse kafesteki fazlalık şeyleri kaldır hayvan strese girer.
Kafesin fotoğrafını atarsan eğer tünek yerleri hatalıysa onu söyleyebilirim.

Dal darı denen bi yem var.
Onu elinde tutarsan eline gelip yemek isteyecektir diye düşünüyorum.
Eğer elini ısırdıkça hemen elini çekiyorsan bunu yapma çünkü ısırma alışkanlığı gelişiyor. Hayvanı elinde tutmadan önce hayvanın güvenini kazanmalısın.
Muhabbet kuşları kulaklarındaki tüylerin hafifçe sevilmesine bayılırlar.
Kuşu odada ara sıra serbest bırakıyorsan çarpabileceği nesneleri veya zarar görebileceği nesneleri kaldır.
Kafes küçükse kafesteki fazlalık şeyleri kaldır hayvan strese girer.
Kafesin fotoğrafını atarsan eğer tünek yerleri hatalıysa onu söyleyebilirim.
dar dalıyı zaten yiyor elimdende olmasa bile elimden inmiyor ısırdıkça çekmiyorum ısırınca boynunu okşuyorum sonra kendisi kafasını kaşıttıyor bi kaç ay salmamayı düşünüyorum gözlerinin etrafında çember oluşana kadar

Ufakmış hocam daha sıkıntı yok dedikleri gibi büyüdükçe vazgeçer ki ufak ufak vazgeçmeye başlamış dilledikten sonra elinize çıkıyor ilerde ısırmadan çıkmaya başlar. Tüyü kadar ömrü olsun
eyvallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,086
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri