Farway
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,556
Harcandın bileAllah allah harcasana beni de.
Harcandın bileAllah allah harcasana beni de.
Nvidia da sorun çıkaran konulara bir şey yazıyor musun merak ettimHarcandın bileal biraz bakta kendine gel senin ilacın bu.
Şunu artık aşmak lazım hocam , evet AMD'nin sıkıntılı çok modeli oldu.Harcandın bileal biraz bakta kendine gel senin ilacın bu.
Bir sistem de oc ve uv varsa o sistem tamamen stabil olmayabilir öncelikle butun ayarları sıfırlayıp denemesi lazım. Yani o kadar ayar yapıp amd ekran kartında hata demek bilmiyorum ama isbilmezlikten geliyor. Ha gene olursa sorun kartta denir ama nedense 10 parçadan hep sorunlu kart kabul ediliyorŞunu artık aşmak lazım hocam , evet AMD'nin sıkıntılı çok modeli oldu.
Ama bilgisayarda bir sorun çıkınca %100 ekran kartı AMD suçlu demekte saçmalık.
Bu adamın sorunu RAM 3600/FCLK 1800 kararsızlığı veya -20 Curve Optimizer. buna daha çok benziyor
Oyunun anti-cheati yüzünden sistem kaç kez reset attı.Bir sistem de oc ve uv varsa o sistem tamamen stabil olmayabilir öncelikle butun ayarları sıfırlayıp denemesi lazım. Yani o kadar ayar yapıp amd ekran kartında hata demek bilmiyorum ama işbilmezlikten geliyor. Ha gene olursa sorun kartta denir ama nedense 10 parçadan hep sorunlu kart kabul ediliyoreski bir hdd yüzünden reset atan sistemler var yapmayın
Bir sistem de oc ve uv varsa o sistem tamamen stabil olmayabilir öncelikle butun ayarları sıfırlayıp denemesi lazım. Yani o kadar ayar yapıp amd ekran kartında hata demek bilmiyorum ama isbilmezlikten geliyor. Ha gene olursa sorun kartta denir ama nedense 10 parçadan hep sorunlu kart kabul ediliyoreski bir hdd yüzünden reset atan sistemler var yapmayın
Evet olabiliyor maalesefOyunun anti-cheati yüzünden sistem kaç kez reset attı.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/videoda-ekran-siyah-oluyor.1186297/ ne tesadüf amd kart değil ama aynı sorunAMD kartı görünce otomatik ekran kartı hatalı oluyor.
Adam 9070XT almış dandik bi 700W ile kullanıyor sistem reset atıyor vs. , bazıları yine kart suçlu demiş![]()
![]()
![]()
Bendede 9070XT ve 7800x3d var , bende FSP HYPER K 700w var şu ana kadar 1 kere sıkıntı yaşamadım bu power da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet olabiliyor maalesef
Hocama sorun NVİDİA satıp AMD geçsin mihttps://forum.donanimarsivi.com/konu/videoda-ekran-siyah-oluyor.1186297/ ne tesadüf amd kart değil ama aynı sorun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Konu sahibi kimse öncelikle ram ayarlarını sıfırla VE İşlemci undervoltu kapat sonra temiz bir driver kurulumu yap bakalım sorun devam edecek mi
Chromeium tabanlı tarayıcılardan dolayı olabilir. Başka bir tarayıcı da denedim miYouTube'da kanalda videolar kısmına girince karıncalaşma ve siyah ekran çok çok nadir olarak da oyunlarda yapıyor 4,5 ay civarı diyebilirim ancak bu YouTube olayını sürekli yapıyor ekran kartı VRAM testi yaptım OCCT ile sorun çıkmadı RAM'ler normalde 3200 OC ile 3600 1.40v ile kullanıyorum.
RAM XPG D35G 3200Mhz
SSD SAMSUNS 980 PRO 2TB
GPU MSİ GAMİNG X 6700XT
ANAKART ASUS PRİME B450MK-2
CPU R5 5600 4.65Ghz PBO -20 Curve Optimizer
4 yıla yakın amd kullanıyorum ati x550xtx li sistemde kullandım ati x700 mobility kartlı laptopda r9 290 rx 590 580 hd serileri rx 6700 rx9070xt bunlardada yaşamam gerekmezmiydi ozamanda yazılım sil yükle yapıyorsun max amd çin malımı ? Ozqman nvidianın da 5000 serilerinde bi ara çekirdekte bazı kartlar %10 a kadar daha az performans veriyordu amd de iyidir nvidiada fp olarak amd bi tık daha iyi dlss fsr benim umrumda değil saf güç lazımKomik değil, ucuz malın yahnisini biraz karıncalı olmuş. Amdciler gelsin çözsünler, psu nu falan suçlarlarsa sakın inanma beni etiketle.