🔥İndirim Arctıc Mx-7 (4 G) - 405₺

Islemci ile sogutucu arasindaki pump out u engelliyor bu sayede tam olarak olmasi gerektigi gibi sogutucu islemcinin ustune oturuyor bu sayede macunun tam performansini alabiliyorsun ve sogutucunun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pump out u engelliyor acikcasi fazla bir ihfiyacin yok 7500f de kullanmasanda olur etkilermi tabii ki etkiler fakat olmasada olur yani daha ust model islemciler daha verimli

THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 Digital ARGB Fan

Soğutucu olarak bu var hocam aslında ileriye yönelik alabilirim
Termal macun ihtiyacım var zaten

THERMALRIGHT Peerless Assassin 120 Digital ARGB Fan

Soğutucu olarak bu var hocam aslında ileriye yönelik alabilirim
Termal macun ihtiyacım var zaten
Sogutucunu guzel secmissin acikcasi macun icinden zaten tf7 cikiyor gecen gun kuponla 500 tl ye 2 tane aldim su anda 550 tl fln acikcasi ben guclendirme kiti almayi tercih ederdim 200 300 tl daha vereyim en azindan daha saglam olsun kafasindayim senij tercihin tabii ki icindeki tf7 2 gram

Sogutucunu guzel secmissin acikcasi macun icinden zaten tf7 cikiyor gecen gun kuponla 500 tl ye 2 tane aldim su anda 550 tl fln acikcasi ben guclendirme kiti almayi tercih ederdim 200 300 tl daha vereyim en azindan daha saglam olsun kafasindayim senij tercihin tabii ki icindeki tf7 2 gram
İyzico indirimi zamanı almıştım baya uyguna gelmişti
Kiti alayım o zaman içindeki macun da iş görür diyorsanız eğer
2gr yeterli olmaz mı 2 defa kullanmaya

İyzico indirimi zamanı almıştım baya uyguna gelmişti
Kiti alayım o zaman içindeki macun da iş görür diyorsanız eğer
2gr yeterli olmaz mı 2 defa kullanmaya
2 defa icin yeterli olur 2 gram tf7 macunu piyasada fiyat bandinda alabileceginiz en guzel macunlardan biridir ve konudaki macundan bi tık daha iyidir kivami vs yaymak icin uygundur

Beyler bu ürün laptop için uygun mu mx6 ve 4 uygun değil diyorlar

8 Gram 620TL

Beyler bu ürün laptop için uygun mu mx6 ve 4 uygun değil diyorlar
pomp out denen bir etki var ,
Masaüstü bilgisayarlarda işlemcinin üzerinde metal bir koruma kapağı (IHS) bulunur ve soğutucu blok bu geniş yüzeye basar. Laptoplarda ise böyle bir kapak yoktur; bakır borular doğrudan çıplak silikon çipe (direct-die) temas eder.Laptoplar saniyeler içinde 40 dereceden 90 dereceye çıkıp tekrar düşebilir.Bu ani ısı değişimlerinde metal soğutucu blok gözle görülmeyecek şekilde genleşir ve büzülür.Arctic MX-6 veya MX-4 gibi macunlar, laptopun bu sürekli "esneme" hareketine dayanamaz. Metal blok, macunu adeta bir pompa gibi kenarlara doğru iterek çipin ortasını tamamen boş bırakır. Buna pump-out denir.

MX7 alabilrisin

8 Gram 620TL

pomp out denen bir etki var ,
Masaüstü bilgisayarlarda işlemcinin üzerinde metal bir koruma kapağı (IHS) bulunur ve soğutucu blok bu geniş yüzeye basar. Laptoplarda ise böyle bir kapak yoktur; bakır borular doğrudan çıplak silikon çipe (direct-die) temas eder.Laptoplar saniyeler içinde 40 dereceden 90 dereceye çıkıp tekrar düşebilir.Bu ani ısı değişimlerinde metal soğutucu blok gözle görülmeyecek şekilde genleşir ve büzülür.Arctic MX-6 veya MX-4 gibi macunlar, laptopun bu sürekli "esneme" hareketine dayanamaz. Metal blok, macunu adeta bir pompa gibi kenarlara doğru iterek çipin ortasını tamamen boş bırakır. Buna pump-out denir.

MX7 alabilrisin
Mx7 de bu olay olmuyor yani

Mx7 de bu olay olmuyor yani
Evet , yapay zekaya sorduğumda.
Arctic MX-7 bu sorunu çözmek için özel üretildiğinden laptopun için en güvenli ve performanslı geleneksel macunlardan biridir. Diyor

Olsa bile diğer markaralra nazaran daha da az oluyordur muhtemelen , 200TL fazla verebilirsen 8 gram 620TL küsür

Geri