Pc Upgrade Tavsiye Yardım ( Donanım Arşivi Md 2 Sistemi Upgrade Edebilir Miyiz)

sizin komple sistemi ddr5 e geçirme vaktiniz gelmiş 5600 de yeni bir işlemci degil oda eski ürün ama ryzen 3100 den çok daha iyi bir güncelleme olur
Bu bilgisayar halen daha iş yapıyor satmaya çalıştım daha önceleri fakat eski sistem alıcısı çıkmıyor. Çalıştığı içinde boşuna para harcamak istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok para bayılmadan upgrade yapmak istiyorsan ddr5'e geçmene gerek yok. 2k monitör almayı düşünüyor musun ona göre yardımcı olayım.
2k monitöre gerek yok benim için ben cs ve rust oynuyorum onları da 1280*960 oynuyorum zaten

Bu bilgisayar halen daha iş yapıyor satmaya çalıştım daha önceleri fakat eski sistem alıcısı çıkmıyor. Çalıştığı içinde boşuna para harcamak istemiyorum
siz ikinci el 10bin tl ye 6700xt birde sıfır 5 5600 alın tam 16bin civarına denk geliyor bu şekilde uzun süre götürür şuanki haline göre

Yanlış link.

İkinci el yerine sıfır almak daha mantıklı. Anakart destekliyor mu kontrol edin.
Link bende çalışıyor da zaten internette her yerde 6000 den basliyor r5 5600

siz ikinci el 10bin tl ye 6700xt birde sıfır 5 5600 alın tam 16bin civarına denk geliyor bu şekilde uzun süre götürür şuanki haline göre
6700xt nvidia tarafinda hangisine eşit oluyor

Arkadaşlar donanım arşivi md2 sistemi 5 6 yıldır kullanıyorum. Bu sisteme nasıl bir upgrade yapabiliriz islemci ve ekran kartı yönünde
Elinizdeki sistem gibi bir sistemim vardı 5600 aldım 3060 vardı yanına 5060ti yaptım gayet güzel verim veriyordu

Ne kadara mal olmustu 2. Elmi aldiniz birde hangi oyunlari kac fps oynuyorsunuz
Apex lol ve valorant ağırlıklı oyunlar oynuyordum 3060 la bile yetiyordu bana oynadıgım oyunlardan kaynaklı olarak 5600 ü 7k 5060ti yi 24.5k civarına almıştım

Link bende çalışıyor da zaten internette her yerde 6000 den basliyor r5 5600

6700xt nvidia tarafinda hangisine eşit oluyor
7500f ile aynı fiyat :). Talep olunca fiyatı yükseltmişler. Ddr5 Ram fiyatları çok pahalı malum. Bu yüzden şu an bu tercih ediliyor. İkinci el alınabilir. 4-4500 e bulunuyor. Fakat indirim zamanı kupon vb 5-5500 civarında sıfır almak daha mantıklı. En azından garantili ürün olur.

Bende 3600 vardı. 5600 e geçtim. Ekran kartı 3070 ti. Eski işlemciyi de anakart aldım ve elde Ram ekran kartı ssd kasa vardı. Onları da toplayıp yeni sistem yaptım. Öyle Tv ye bağladım duruyor köşede. Aslında mini kutu yapacaktım ama olmadı.

Ekran kartı dlss vb istiyorsan nvdia tercih edebilirsin. Onun dışında yapacağın her güncelleme iyi fps ve performans farkı yaratır.

yani benim tavsiyem hepsiburada worldcard alıp 9taksit yapmançok daha mantıklıoluröbür türlü 2.elde zatenalacagınekran kartıda 8,9 bandında olur oda 2070 tarzı şeyler şuan piyasane durumda bende bilmiyom 3060 bile 12k yazanlar var maalesefhata 1080 e bile 12 yazan vardı 7500f 5060 sistemlervar direk al geç görünüşe önem vermiyosan çok daha uyguna olur bupcyide satmak istersen nasıl alıyolar bilmiyom yada kargo ile alırlarmı bilmiyom ""pcstorealanya"böyle bi sayfa var buraya sorabilirsin satmak istesen tabi önce bilgisayarcıyada fiyat sorabilirsin

Güncel

Arkadaşlar r5 5600 işlemci de karar kıldım

Sarı siteden 10.000₺ ye kapalı kutu b580 mi yoksa kullanılmış 6700xt mi almak mantıklı

Arkadaşlar donanım arşivi md2 sistemi 5 6 yıldır kullanıyorum. Bu sisteme nasıl bir upgrade yapabiliriz islemci ve ekran kartı yönünde? Alıntıyı görüntüle
Hocam DDR5 geç derim.

Sarı siteden 10.000₺ ye kapalı kutu b580 mi yoksa kullanılmış 6700xt mi almak mantıklı
Çok değişir. 6600xt ve 6700xt modelleri 2.elde çok mining görmüş kartlardır. Testleri düzgünce yaptırıp adam akıllı bir tane alabileceksen al. Yoksa b580e git. Ki B580 şuan 11-12k civarı (sıfıra) 10k ya bulduysan B580 o paraya kesin alınır. Ben mining olup olmadığını anlayabileceğimi düşündüğümden 6700xt alırdım ama burda diğer faktörlerde devreye giriyor. Yani herkese göre değişir bu iş. İkisi de durumuna göre mantıklı yazdığım gibi.

İstediğim tavsiye bu değil param rtx5090 a da yeter ama b450 m k ya takılır mı hadi taktın senin dediğin işlemci r5 5600 ile çalışır mı?
5090a çıkabilecek bütçen varsa bu sistemle ne diye uğraşıyorsun 0 dan diz top tier sitem.

Hocam DDR5 geç derim.

Çok değişir. 6600xt ve 6700xt modelleri 2.elde çok mining görmüş kartlardır. Testleri düzgünce yaptırıp adam akıllı bir tane alabileceksen al. Yoksa b580e git. Ki B580 şuan 11-12k civarı (sıfıra) 10k ya bulduysan B580 o paraya kesin alınır. Ben mining olup olmadığını anlayabileceğimi düşündüğümden 6700xt alırdım ama burda diğer faktörlerde devreye giriyor. Yani herkese göre değişir bu iş. İkisi de durumuna göre mantıklı yazdığım gibi.
B580 kapalı kutu satıyor adamin biri 10.000 e anlaştık. Üstüne de sıfır r5 5600 alsam olmazmı on numara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,944
Üyeler
197,089
Son üye
elmemu
Geri