🔥İndirim Thermaltake H390 Argb Fanlı Atx Oyuncu Kasası 🔥 2000 Tl 🔥

2
Kasalarda bir şey yokki. Type c de yok yani en basitinden.
25 yıldır kasada hiç type-c ihtiyaç duymadım ben. Teknoloji içine girdikçe suyunu çıkarıyoruz gerçekten ben en azından öyle düşünüyorum. Yok o olsun yok 3.1 yok kardeşim dikey tutucu yok işlemci koruyucu . Arkadaş bunlar yoktu eskiden hiçde sorun yoktu çok inceliyoruz. Beynimiz yanıyor sonra :D cougar aldım uygun diye almamış olsam alırdım. Üzüldüm açıkcası güzel fırsat ama kasa gelsin geri iade gönder keyfi yere ayıp geliyor o yüzden iade etmicem mecburen. Hem belki vatan 25'e 5070 verirse 850w bendeki kasa kullanırım

Teşekkür ederim baya güzel duruyo ama bunda fan kontrolcü var mı acaba, bende b450 plus var ve maalesef ki ARGB desteklemiyor, kasada varsa mecburen PSU molexten güç vericez gibi duruyor tabi olursa.
Hayır fan kontrolcü yok. Type-c soketi bu devirde kasalar için gerekli bir özellik. Mesela IEM kulaklık kullananlar için bile tercih sebebi.

650 w 80+ bronze olanı 4250 kuponla 3950 ye geliyor n11'de. Yani psu 1950'ye geliyor ve thermaltake psu. PSU'lu olanı daha avantajlı.

Hayır fan kontrolcü yok. Type-c soketi bu devirde kasalar için gerekli bir özellik. Mesela IEM kulaklık kullananlar için bile tercih sebebi.
B450 anakartlar ilk çıktığı zaman dolu dolu olduğundan dolayı gidip asus tuf aldık ama şimdi ARGB desteklemediğinden ortada kalıyoruz, bi gidişle anakartı değiştiricem gibi. Piyasada uygun fiyatlı ve uyumlu kasa bulamıyorum.

Kasa 650w modelden sökülmüş özellikle psu yok diye yazılmış içi açılıp poweri ayrı satıyorlar alacaklar ona göre alsın

B450 anakartlar ilk çıktığı zaman dolu dolu olduğundan dolayı gidip asus tuf aldık ama şimdi ARGB desteklemediğinden ortada kalıyoruz, bi gidişle anakartı değiştiricem gibi. Piyasada uygun fiyatlı ve uyumlu kasa bulamıyorum.
rgb kontrolcü al. şimdi bazı fanların yanında geliyor. sırf bunun için anakart değişmez bence eğer ddr5 e geçmeyeceksen

rgb kontrolcü al. şimdi bazı fanların yanında geliyor. sırf bunun için anakart değişmez bence eğer ddr5 e geçmeyeceksen
Bu devirde DDR5 alınmaz zaten ama R5 3600 var onu bi R7 5700 veya x'e falan yükseltsem güzel olur, B450 anakart var onu değişebilirim ve asıl yenilemem gereken şey ekran kartı çünkü 1050ti duruyor ve sistemi en tıkayanı o, 1080p bile adam akıllı oynatamıyor malesef.

Bu devirde DDR5 alınmaz zaten ama R5 3600 var onu bi R7 5700 veya x'e falan yükseltsem güzel olur, B450 anakart var onu değişebilirim ve asıl yenilemem gereken şey ekran kartı çünkü 1050ti duruyor ve sistemi en tıkayanı o, 1080p bile adam akıllı oynatamıyor malesef.
bende öyle yapıyorum r5 5500 den 5600e geçtim a520den b550 geçicem.

bende öyle yapıyorum r5 5500 den 5600e geçtim a520den b550 geçicem.
R5 5500 veya 3500 cidden rezalet işlemciler. Bir arkadaşım hazır kasa aldığında 3500 göndermiştiler ve 6 çekirdek 6 izlek içlemci görünce şaşırmıştım çünkü bendeki 3600'de 6 çekirdek 12 izlek vardı ve arkadaşımın işlemcisi rx5500 ile bile darboğaza düşüyordu ki 720p değil 1080p kullanıyordu ve darboğazı kaldırmak için mecburen düşük FPS'lere katlanarak grafikleri yükseltiyordu ama ona rağmen kurtarmıyordu. Çok iyi bir karar almışsınız hocam ki ağır render işlerine falan girmiyorsanız çoğu ekran kartını rahatça besleyecek düzeyde zaten.

R5 5500 veya 3500 cidden rezalet işlemciler. Bir arkadaşım hazır kasa aldığında 3500 göndermiştiler ve 6 çekirdek 6 izlek içlemci görünce şaşırmıştım çünkü bendeki 3600'de 6 çekirdek 12 izlek vardı ve arkadaşımın işlemcisi rx5500 ile bile darboğaza düşüyordu ki 720p değil 1080p kullanıyordu ve darboğazı kaldırmak için mecburen düşük FPS'lere katlanarak grafikleri yükseltiyordu ama ona rağmen kurtarmıyordu. Çok iyi bir karar almışsınız hocam ki ağır render işlerine falan girmiyorsanız çoğu ekran kartını rahatça besleyecek düzeyde zaten.
Teşekkür ederim zaten ramimde 32 3600mhz oyüzden am5 geçmek gereksiz geldi kasa psu ve anakart da değiştiriyorum ekran karti şimdilik kalacak rx5600xt.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,049
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri