Dünyanın İlk 5.Nesil 4k 360hz/2k 520hz/Fhd 680hz Qd-OLED Glossy Monitörü Tanıtıldı!

Konudaki modeli bekle.
ekran kartının 2 katı fiyatı olur hocam JNAWSEOIUFAW şaka gibi gerçekten tvleri geçmeye başladı monitörlerin fiyatları
altı üstü ucuz, 4k 165-240 hz 27 inç gen 5 qd oled kaplaması iyi dp 2.1 kesinlikle olmayan monitör çıkaracaklar arkadaş adamlar coşturmaya başladı (virgüller olmadığı için özür dilerim)

Vay be 2 yıl mu oldu benim rehberden alalı. Bence 4k oled al 2k oled çağ atlatma konusunda biraz yetersiz.
Önerdiğiniz bir model var mı hocam 4k 27 inç hertz çok önemli değil 240 280 360 farketmez görüntü kalitesi daha ön planda benim için asusub 2k tandem oledine bakıyordum ama hem 2k hem de birçok sorunu var diye elemiştim

Önerdiğiniz bir model var mı hocam 4k 27 inç hertz çok önemli değil 240 280 360 farketmez görüntü kalitesi daha ön planda benim için asusub 2k tandem oledine bakıyordum ama hem 2k hem de birçok sorunu var diye elemiştim
2k sana çağ atlatmaz bence 4k alman daha mantıklı. Ben 2k oled ve 4k oled denedim 4k da karar kıldım 2k oled yeterli değil.

Bu ikisini öneririm. MSI avantajı Penta tandem qd olması uzun ömürlü ve tandem woled aksine grey banding gibi sıkıntılar yok. Quantum black kaplama ve trueblack500 mevcut.

Sdr da MSI daha parlak. HDR da en yüksek parlaklık modunu kullanırsan Asus daha parlak. İkisi arasında seçim yapmak aşırı zor qd de parlaklık limitleyici var. Gözümle görmeden hangisini daha çok beğenirdim karar veremiyorum. Ama ikiside çok iyi.

2k sana çağ atlatmaz bence 4k alman daha mantıklı. Ben 2k oled ve 4k oled denedim 4k da karar kıldım 2k oled yeterli değil.

Bu ikisini öneririm. MSI avantajı Penta tandem qd olması uzun ömürlü ve tandem woled aksine grey banding gibi sıkıntılar yok. Quantum black kaplama ve trueblack500 mevcut.

Sdr da MSI daha parlak. HDR da en yüksek parlaklık modunu kullanırsan Asus daha parlak. İkisi arasında seçim yapmak aşırı zor qd de parlaklık limitleyici var. Gözümle görmeden hangisini daha çok beğenirdim karar veremiyorum. Ama ikiside çok iyi.
32 olmaz hocam 27 modelleri var mı msi penta tandem oled dark armor olan

Bune be canavar gibi. @Loky @XPCX
Alıntıyı görüntüle

Fulle demiş MSI resmen. 3 modu var. 4k 360hz, 2k 520hz ve 1080p 680hz bu ne böyle. Windows uyumlu Dikey Rgb piksel düzeni ve quantum black kaplama.

Teknik özellikler:

1500NIT tepe parlaklık HDR.
5.nesil QD-OLED panel.
Trueblack600.
4K 360Hz, 2K 520Hz ve 1080p 680Hz mod
Windows uyumlu dikey RGB piksel düzeni.
Özelleştirilebilir HDR eğrisi.
Siyah derinliğini iyileştiren ve yansıtmayı azaltan quantum Black glossy kaplama.
Yakınlık sensörü.
DP 2.1
Markasının msi olması dışında bir sorunu yok :D dsafdsafasdfsa 3 modu olucakmış bu monitörün büyük bir ihtimal bir sorun çıkartacaktır daha asus çift modlu oled monitör yapıyor (XG32UCWMG) monitör açılmama sorunu yapıyor çift moda geçince.

Bune be canavar gibi. @Loky @XPCX
Alıntıyı görüntüle

Fulle demiş MSI resmen. 3 modu var. 4k 360hz, 2k 520hz ve 1080p 680hz bu ne böyle. Windows uyumlu Dikey Rgb piksel düzeni ve quantum black kaplama.

Teknik özellikler:

1500NIT tepe parlaklık HDR.
5.nesil QD-OLED panel.
Trueblack600.
4K 360Hz, 2K 520Hz ve 1080p 680Hz mod
Windows uyumlu dikey RGB piksel düzeni.
Özelleştirilebilir HDR eğrisi.
Siyah derinliğini iyileştiren ve yansıtmayı azaltan quantum Black glossy kaplama.
Yakınlık sensörü.
DP 2.1
Bizde o ağız yokk

Markasının msi olması dışında bir sorunu yok :D dsafdsafasdfsa 3 modu olucakmış bu monitörün büyük bir ihtimal bir sorun çıkartacaktır daha asus çift modlu oled monitör yapıyor (XG32UCWMG) monitör açılmama sorunu yapıyor çift moda geçince.
Ama woled xg32ucwmg bu ise qd oled. Woled modeller sorun çıkarmaya meyilli qd oled ler sorun çıkarmaıyor pek

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Doğru hocam woled olması konusunu atladım o_O
Trueblack600 de var bunda. Pg27ucdm ise Trueblack400. Dikey rgb şerit düzeni sayesinde metin netliği sorunu da yok. Pg27ucdm eski nesil üçgen rgb piksel düzenine sahip. Ayrıca quantum black kaplamada var bunda pg27ucdm de yok. Pg27ucdm 1000nit hdr Max bu 1500nit hdr Max.

Güzel geliştirmeler buna gecebilirsin.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
@Tayfunns bu arada hocam bu konuda etiketledin hazır etikledin diyim de etiket attıktan sonra bana bildirim gelmedi ben öylesine konuya baktım beni etiketlediğinizi gördüm o yüzden geç mesaj yazdım geç mesaj için kusura bakmayın moderatörler bu konuya el atsa güzel olur çünkü bana bildirim gelmiyor :( etiketlendiğim konularda bildirim gelirse çok güzel olur bu konuda etiketlendiniz falan diye.

@XPCX

O sırada tandem 4k woled
12788.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,233
Üyeler
196,918
Son üye
ckhan