kyemre058
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,058
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha iyi fiyatlarla 5080 9800x3d 32 ram bir sistem toplarmısın merak ettim de daha ucuzu olabiliyorsa onu önerelim insanlaraYa bunun fiyatının neresi iyi? Düdükçü firmaların fiyat şişirmelerinden parçaları tek tek toplarsan 150k ya geliyormuş. Yerim öyle fiyatları. Düdüklenmeyin artık. Madem böyle fiyatlara PC toplayacaksanız gidin Avrupa’ya alın gelin. Avrupa gezmiş olursunuz aynı paraya gelir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ventus modeli hiç iyi bir model değil iade et benceBeyler Vatandan indirimle MSI Ventus 5070TI aldım (siparişi yeni teslim aldım yani iade edebilirim kutu kapalı). Kasayı kendim parça parça toplamaya karar vermiştim. İşlemci olarak 9800x3d alacaktım devamınıda dizecektim 120.000 - 150.000 tutacak tahmini (bütçemde buralarda ufak esnemeler olabilir.) Sizce bu kasayı bu fiyata uzun ömürlü kaliteli olarak oyun ve yayın bilgisayarı olarak tercih etmek mantıklı mı? yoksa kendim indirimlerle toplamaya devam mı edeyim sizce? Not: çok acelem yok 1 - 2 ay içerisinde dizmiş olayım yeterli.
Ayrıca Ekran kartı markası iyi mi? Sistemde özelleştirme olarak tavsiye ettiğiniz bir şey var mı?
kaça almıştınDaha iyi fiyatlarla 5080 9800x3d 32 ram bir sistem toplarmısın merak ettim de daha ucuzu olabiliyorsa onu önerelim insanlara
Ventus modeli hiç iyi bir model değil iade et bence