Kargo Firmaları Çalışıyor Mu?

ayranli_tuz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,938
amazondan bir şey aldım kargoya verildi diyor, çarşamba varış zamanı diyor ama %99 hep 1 gün önce falan geliyordu ne zaman gelir

Çalışmıyor p.tesi başlayacaklar.

kral büyük firmaların kargo etiketi basma makinesi var. ürün depodayken gelen kargoları hazırlayıp etiketi basınca sana otomatik kargoya verildi mesajı geliyor. fakat daha kargo hareket etmemiş oluyor. Sebebi bu.

pazartesi başlarlar çalışmaya. hayır kargoya vermeyin çalıştıkları zaman verin kargoya böyle olunca aklıma direkt günlerce kargo firmasının tırının dorsesinde mahsur kalıp tekme tokat dövüldüğü sahneler geliyor aklıma

benim çarşamba diyor :/ salı günü vermiştim
1780139138036.webp

Dün aksam vermistim siparişi, bakalım yarın gelecek mi. Belki yarın gelir pazar calısıyorlarsa. Ya da Amazonun sistemi bayrama entegre değil otomatik tarih veriyor.

Amazonda depo kısmında çalışıyorum eğer istanbul veya kocaelide yaşıyorsanız yüzde 90 gelir çünkü kargo firmaları bu gece başlıyor çalışmaya ertesi gün teslimat veya 1 haziran olarak seçtiysen teslimatı gelecektir pazartesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siparişiniz kargoya verilmiş olamaz çünkü şuanda çalışmıyor kimse sadece makineler otomatik sisteme kargoya verildi işliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri