🔥İndirim Migros Süt İndirimi İkinci Urüne %50

yagizjdkg

80+
Reaksiyon skoru
51
İkinci üründe yüzde 50 indirim ile tanesi piyasa fiyatının yüzde %18 %25 civarı uyguna geliyor

Çok pahalı. Görüntü indirim sadece

Bindirime indirim, almayın.

fiyatlar uygun değil bence proteinli süt 90 tl yazmışlar dün a101de 64tlydi 1ltsi 89 liraydı 3 harflilerin sütleride 50TL 3.1 yağlı daha kısa ömürlü olanları dolapta tuttukları 55TL

fiyatlar uygun değil bence proteinli süt 90 tl yazmışlar dün a101de 64tlydi 1ltsi 89 liraydı 3 harflilerin sütleride 50TL 3.1 yağlı daha kısa ömürlü olanları dolapta tuttukları 55TL
Dediğin 3 harflilerde Dost Harras ve Migrosun süt ürünleri dışı diğer ucuz sütlerin kalitesini begenmiyorum
İçim ile Torku ucuza geliyor bu kampanyada

Vallaha unutmuşuz ekleyen arkadaşa teşekkürler :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani öyle ahım sahim bir indirim yok ama piyasa fiyatının yüzde 18 25 altına geliyor diğer marketlerle kıyaslayınca.
Genel olarak her şeye dehşet zam yapmışlar
1 lt sütü ben, sütçüden 30 tl ye alıyorum yoğurt yapmak için. 3 harfli marketlerde 1 lt 35-40 Tl. Migros indirim diye yine pahalıya geliyor

Migros ve dümenden indirimleri
Bu indirimi kötü ama denk gelirsen hem money indirimli hem 2 al 1 ödelerde çok güzel ürünler bulabiliyorsun ayrıca dondurmalarda da hem money indirimli hemde 500e 250 indirim çok sık yaptılar baya ucuza yedik bu yıl külah parasına maraş usulü aldım sürekli. Mesela geçen hafta sürmelik ürünlerde 90 liraya 1kg lık ürün vardı erikli su 1+1 çok uygundu şölen octavia çikolatayı 270 kg fiyatlı aldım yani kovalamak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,901
Üyeler
196,848
Son üye
EmreGNZ
Geri