Rx9060xt mi RTX 5060 mı?

Eğer 16gb ise 9060xt alınız. 8 ise 5060. Zira fsr 4 gibi bir teknoloji şuanda adam akıllı hiçbir oyunda yok ama Nvidia birçok oyuna dlss teknolojilerini getirmeyi başardı ve daha sıkıntısız. Ama ben şu saatten sonra 12gb vram altında ekran kartı almamaya çalışırdım.

Ya peki 5060ti 8gb mı 9060xt mi?
9060xt 16 gb gözün kapalı 9060xt. İkiside 8gb sa ikiside değil. 8gb vramli ekran kartı almayın.

Hazır OEM paket alacağım ve sinerji ince hesapa falan baktığımda rtx 5060 lı sistemlerle rx9060xt li sistemler aynı fiyatlarda sizce hangisi daha mantıklı ve almak için önerebilecğiniz hazır sistemler varmı?
40k gibi bir bütçede AMD ekran kartı daha mantıklı. Çünkü alacağınız performans arasında dağlar kadar fark olmaz ama aradaki fiyat farkından dolayı diğer parçalar AMD li OEM pakette daha iyi olur. Çünkü AMD ekran kartı daha ucuz. Bu bütçede AMD öneririm.

VRAM, fiyat açısından her türlü RX 9060 XT alınır.

FSR yok gibi bir şey zaten, kart 16GB ise zaten tartışmaya gerek yok saf güç istiyorsa 9060XT alsın ben 8GB modelleri için konuştum.
FSR yok gibi bir şey mi? Dostum yanlış anlamada işkembeden mi atıyorsun

Hazır OEM paket alacağım ve sinerji ince hesapa falan baktığımda rtx 5060 lı sistemlerle rx9060xt li sistemler aynı fiyatlarda sizce hangisi daha mantıklı ve almak için önerebilecğiniz hazır sistemler varmı?
8 gb oyunlarda yetmiyo yetiyo diyenlere bakma 5060 ti 8 gb la 5060 ti 16 gb ı karşılaştırıyolar çoğu oyunda 1.5 2 katı fps artıyo ve fsr 4.1 kullanıyorum gram fark göremedim native le kalite modu arasında fsr çok iyi yani

8 gb oyunlarda yetmiyo yetiyo diyenlere bakma 5060 ti 8 gb la 5060 ti 16 gb ı karşılaştırıyolar çoğu oyunda 1.5 2 katı fps artıyo ve fsr 4.1 kullanıyorum gram fark göremedim native le kalite modu arasında fsr çok iyi yani
Hocam o sistem ddr4 olduğu için almaktan vazgeçtim bu sistemi alacağım sanırım

Geri