illa laptop mu istiyon85 watt
laptop lazım ya büyük ihtimal il dışında üni okurumilla laptop mu istiyon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
40k![]()
IMOLA-5060 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
IMOLA-5060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5060 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
genel olarak laptop fiyatları böyle mi yoksa güzel indirim falan yakalayabilir miyim 3 ay içindeTUF alınır alacaksan bunu al.
![]()
ASUS TUF Gaming A16 FA608UM-RV130 AMD Ryzen 7 260 16GB 512GB SSD RTX5060-8GB 115W Freedos 16
TUF Gaming A16 FA608UM-RV130 AMD Ryzen 7 260 16GB 512GB SSD RTX5060-8GB 115W Freedos 16www.trendyol.com
O zaman bütçen varsa attığım Asus'u veya bunu al çok düşünmeye gerek yok. 0 alabiliyorken 2. ele girme.laptop lazım ya büyük ihtimal il dışında üni okurum
TUF bir ara 52'ye düşmüştü en fazla o fiyatlara bulursun.genel olarak laptop fiyatları böyle mi yoksa güzel indirim falan yakalayabilir miyim 3 ay içinde
Donanımarşivi sitesinde erazer in konusu var. İncele mutlaka. 115w ikisinde de.valla sormadım ilandaki model numarasını kopyala yapıştır yaptım akakçeye
kasası plastik demişler ben üniversitede sürekli taşırım laptobu sıkıntı çıkarır mı o açıdan
yaz indirimleri oluyor 1-2 ay bekle bencelaptop lazım ya büyük ihtimal il dışında üni okurum
genel olarak laptop fiyatları böyle mi yoksa güzel indirim falan yakalayabilir miyim 3 ay içinde
aynen ama genel olarak günlük kullanım içinde lazım şarjı falan iyi gitsinDonanımarşivi sitesinde erazer in konusu var. İncele mutlaka. 115w ikisinde de.
Oyun önemli değilse m4 air al derdim ama. Sanırım arada oyun da oynarsın.
O zaman geriye TUF kalıyor Ryzen 7 260 uzun süre şarj süresi veriyor ve gücü i5 13450HX'den üstün. Tahmini pilde 6-7 saat falan verir.aynen ama genel olarak günlük kullanım içinde lazım şarjı falan iyi gitsin
Kullanım amacın ne ? Nelerde kullanacaksın laptopu ?
Bunlarda şarj uzun gitmez. Harici gpu olduğu için 2-3 maksimum. M4 air yaklaşık 10 saat üzeri. Kullanıma bağlı olarak.aynen ama genel olarak günlük kullanım içinde lazım şarjı falan iyi gitsin
aO zaman bütçen varsa attığım Asus'u veya bunu al çok düşünmeye gerek yok. 0 alabiliyorken 2. ele girme.
![]()
LENOVO LOQ 15IRX10 Intel Core i5 13450HX 16GB 1TB SSD RTX5060 Freedos 15.6
LOQ 15IRX10 Intel Core i5 13450HX 16GB 1TB SSD RTX5060 Freedos 15.6www.trendyol.com
TUF bir ara 52'ye düşmüştü en fazla o fiyatlara bulursun.
günlük kullanım arada oyunKullanım amacın ne ? Nelerde kullanacaksın laptopu ?
satıcı iyiyse ve sonradan büyük indirime girmezse dediğini alıcam büyük ihtimalO zaman geriye TUF kalıyor Ryzen 7 260 uzun süre şarj süresi veriyor ve işlemci gücü i5 13450HX'den üstün. Tahmini pilde 6-7 saat falan verir.
Oyunda ne oynuyorsun, milyon çeşit oyun var. Öyle onu al bunu al demişlerde, öyle bir öneri yok. İşlemci bazlıysa oynadığın oyunlar cs, valorant, gta ona göre işlemci bazlı önerilir. RDR2 tarzı oyunlar oynuyorsan ekran kartı öne çıkar. Yani ne oynadığın önemli.a
günlük kullanım arada oyun
Bunlarda şarj uzun gitmez. Harici gpu olduğu için 2-3 maksimum. M4 air yaklaşık 10 saat üzeri. Kullanıma bağlı olarak
asus ai işlemcili diye biliyorum uzun gitmez mi şarjıBunlarda şarj uzun gitmez. Harici gpu olduğu için 2-3 maksimum. M4 air yaklaşık 10 saat üzeri. Kullanıma bağlı olarak.
yani genel olarak günlük kullanım önemli rtx açma gibi derdim yok gerekirse grafik kısarım ama genede oynatsın istiyorumOyunda ne oynuyorsun, milyon çeşit oyun var. Öyle onu al bunu al demişlerde, öyle bir öneri yok. İşlemci bazlıysa oynadığın oyunlar cs, valorant, gta ona göre işlemci bazlı önerilir. RDR2 tarzı oyunlar oynuyorsan ekran kartı öne çıkar. Yani ne oynadığın önemli.
Uzun süre gider hocam.asus ai işlemcili diye biliyorum uzun gitmez mi şarjı
O fiyat bandında ihtiyaca göre işlemci, ekran kartı watt, ekran, soğutma dengesi en iyi neyse o önerilir. Şu an piyasada 50-55 bütçede alınabilecek en iyi 2 laptop atılan 5060 TUF ve LOQ daha iyisi yok.Oyunda ne oynuyorsun, milyon çeşit oyun var. Öyle onu al bunu al demişlerde, öyle bir öneri yok. İşlemci bazlıysa oynadığın oyunlar cs, valorant, gta ona göre işlemci bazlı önerilir. RDR2 tarzı oyunlar oynuyorsan ekran kartı öne çıkar. Yani ne oynadığın önemli.
O zaman 5050 yerine 5060'lara göz atmalısın hocam.yani genel olarak günlük kullanım önemli rtx açma gibi derdim yok gerekirse grafik kısarım ama genede oynatsın istiyorum