Çözüldü✓ İkinci El Laptop Seçimi: Erazer Vs Asus Tuf

illa laptop mu istiyon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

40k
laptop lazım ya büyük ihtimal il dışında üni okurum

TUF alınır alacaksan bunu al.
genel olarak laptop fiyatları böyle mi yoksa güzel indirim falan yakalayabilir miyim 3 ay içinde

laptop lazım ya büyük ihtimal il dışında üni okurum
O zaman bütçen varsa attığım Asus'u veya bunu al çok düşünmeye gerek yok. 0 alabiliyorken 2. ele girme.
genel olarak laptop fiyatları böyle mi yoksa güzel indirim falan yakalayabilir miyim 3 ay içinde
TUF bir ara 52'ye düşmüştü en fazla o fiyatlara bulursun.

valla sormadım ilandaki model numarasını kopyala yapıştır yaptım akakçeye

kasası plastik demişler ben üniversitede sürekli taşırım laptobu sıkıntı çıkarır mı o açıdan
Donanımarşivi sitesinde erazer in konusu var. İncele mutlaka. 115w ikisinde de.

Oyun önemli değilse m4 air al derdim ama :). Sanırım arada oyun da oynarsın.

O zaman bütçen varsa attığım Asus'u veya bunu al çok düşünmeye gerek yok. 0 alabiliyorken 2. ele girme.

TUF bir ara 52'ye düşmüştü en fazla o fiyatlara bulursun.
a
Kullanım amacın ne ? Nelerde kullanacaksın laptopu ?
günlük kullanım arada oyun

O zaman geriye TUF kalıyor Ryzen 7 260 uzun süre şarj süresi veriyor ve işlemci gücü i5 13450HX'den üstün. Tahmini pilde 6-7 saat falan verir.
satıcı iyiyse ve sonradan büyük indirime girmezse dediğini alıcam büyük ihtimal

a

günlük kullanım arada oyun
Oyunda ne oynuyorsun, milyon çeşit oyun var. Öyle onu al bunu al demişlerde, öyle bir öneri yok. İşlemci bazlıysa oynadığın oyunlar cs, valorant, gta ona göre işlemci bazlı önerilir. RDR2 tarzı oyunlar oynuyorsan ekran kartı öne çıkar. Yani ne oynadığın önemli.

Bunlarda şarj uzun gitmez. Harici gpu olduğu için 2-3 maksimum. M4 air yaklaşık 10 saat üzeri. Kullanıma bağlı olarak

Bunlarda şarj uzun gitmez. Harici gpu olduğu için 2-3 maksimum. M4 air yaklaşık 10 saat üzeri. Kullanıma bağlı olarak.
asus ai işlemcili diye biliyorum uzun gitmez mi şarjı

Oyunda ne oynuyorsun, milyon çeşit oyun var. Öyle onu al bunu al demişlerde, öyle bir öneri yok. İşlemci bazlıysa oynadığın oyunlar cs, valorant, gta ona göre işlemci bazlı önerilir. RDR2 tarzı oyunlar oynuyorsan ekran kartı öne çıkar. Yani ne oynadığın önemli.
yani genel olarak günlük kullanım önemli rtx açma gibi derdim yok gerekirse grafik kısarım ama genede oynatsın istiyorum

asus ai işlemcili diye biliyorum uzun gitmez mi şarjı
Uzun süre gider hocam.
O fiyat bandında ihtiyaca göre işlemci, ekran kartı watt, ekran, soğutma dengesi en iyi neyse o önerilir. Şu an piyasada 50-55 bütçede alınabilecek en iyi 2 laptop atılan 5060 TUF ve LOQ daha iyisi yok.
yani genel olarak günlük kullanım önemli rtx açma gibi derdim yok gerekirse grafik kısarım ama genede oynatsın istiyorum
O zaman 5050 yerine 5060'lara göz atmalısın hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,216,320
Üyeler
196,927
Son üye
TLGGVL
Geri