Valorant Aim Geliştirme

Tabii ki oyun oynasın neyden zevk alıyorsa artık da emin olun hırs yapıp oynarsa sinir stresten başka bir şey kazanılmıyor şu oyunlarda aynı hatayı lolde yaptım 2010 dan beri oynuyorum hala oynuyorum fakat eskisi kadar hırslı değilim chill takılıyorum şu oyunlara ayırdığım vakti dışarıda arkadaşlarıma ayırmayı yeğlerdim bana daha çok şey katacaktı buna eminim
emin olamazsın arkadaşlarınla takılsaydın bi cafede hırtonun birine ters baktın dıye bıçakda yiyebilirdin

emin olamazsın arkadaşlarınla takılsaydın bi cafede hırtonun birine ters baktın dıye bıçakda yiyebilirdin
:D yıllarca internet kafelerdede takıldım elbette serseri tipler vardı hala daha varda tabii şans mı bilemem ters düştüğüm olmadı bulunduğum ilin en leş diye düşünülen mahallesinde büyüdüm ne ben onları etkiledim ne onlar beni insanın içinde bitiyor bende sorun olmadı bir başkasında da olmayacak diye bir şey yok elbette kaçınılırsa bir sorun olacağını düşünmüyorum. Oyun her zaman oynanırda hocam arkadaşlarla geçirilen kaliteli vakitler geri gelmiyor ömür bu ilerliyor.

Yüce 1 olarak katılıyorum boş oyun harcadığım zamana üzülüyorum.
evde dizi film izlemekten başka yapıcak bişiyde kalmıyo o yüzden oyunda gelişmeyi denemek istiyom boş vakit biliyom ama yapıcak başka bir şeyimde yok zaten geçici bi heves olur 1-2 ay yapar belki plat dia çıkar sıkılırım kim bilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam akıllı mantıklı insan düşünüp neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayacak idrak edecektir. her dışarı çıkan serseri olmuyor yada kötü bir çevre edinmiyor :). Oyun olduğunu bilerek hareket etmesi daha iyi bu bir oyun sonuçta ve boşuna kendini paralamamalı nasıl daha iyi olurum vs oyna geç.Bir oyun için sinir stres sahibi olunmamalı chill takılmalı insan.
üşengeçim zaten o kadarda paralamam o kadar hırsım yok nereye kadar çıkabilcegimi merak ediyom bide zaman geçirmek pc başka oyun açmadıgı için valo oynuyom yoks zaten chil tarzı oyunda oynayasım çok var ama pc kaldırmıyo

evde dizi film izlemekten başka yapıcak bişiyde kalmıyo o yüzden oyunda gelişmeyi denemek istiyom boş vakit biliyom ama yapıcak başka bir şeyimde yok zaten geçici bi heves olur 1-2 ay yapar belki plat dia çıkar sıkılırım kim bilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

üşengeçim zaten o kadarda paralamam o kadar hırsım yok nereye kadar çıkabilcegimi merak ediyom bide zaman geçirmek pc başka oyun açmadıgı için valo oynuyom yoks zaten chil tarzı oyunda oynayasım çok var ama pc kaldırmıyo
Senin yaşadığın durumu bende yaşadım geçmişte sistem toplamadan önce office pc si ile oynayabildiğim kadar oynuyordum lol vs açıyordu öyle vakit geçiriyordum

Senin yaşadığın durumu bende yaşadım geçmişte sistem toplamadan önce office pc si ile oynayabildiğim kadar oynuyordum lol vs açıyordu öyle vakit geçiriyordum
pc alınca bi süre sonra sıkıldınmı peki oyun felan işte hevesin gittimi yani

kral immo 3 975 rr ekle beni geliştiririm seni ama bizim hounds last hope oyun açılacak ona destek çıkacaksan şart olarak seni yücelik 3 yaparım ama karşılığında destek istiyorum

kral immo 3 975 rr ekle beni geliştiririm seni ama bizim hounds last hope oyun açılacak ona destek çıkacaksan şart olarak seni yücelik 3 yaparım ama karşılığında destek istiyorum
knk öncelikle yüceye kaar çıkmak istemem kendi hakkımla çıkmak istiyom sadece öğret yeter karşılıgında oyun stemdenmi destek çıkıcam nasıl bi destek onu anlamadım birde saat 8gibi akşamları müsait olunca yardım edersin eger kabul edersen sende

riot oyunlarını oynayanların kendisine saygısı yoktur, yaş ortalaması 14. marvel rivals oyna daha akıcı ve daha zevkli.

riot oyunlarını oynayanların kendisine saygısı yoktur, yaş ortalaması 14. marvel rivals oyna daha akıcı ve daha zevkli.
sistemim kaldırmıyo maalesef zaten sistemim olsa ne valosu gider warzone felan oynarım yada rdr gibi hikayeli oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,915
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri