Öneri Iphone 17 mi Yoksa S26 Ultra mı Almalıyım?

Fotoğraf olarak 16 pro max ile s24 ultra kullanıyorum farketmiyor s24 ultra geceleri bir nebze daha bile iyi atıyor ama video çekimi önemli ise iphone tarafı daha güçlü sanırım android 17 ile düzeltilecekmis ama bilemiyorum

Ekosistem felan bunlara takılmıyorsan S26 Ultra daha iyi ve Google Meta ile anlaşma yaptı. Android 17'de Instagram daha optimize HDR desteği felan olacak diye biliyorum.

Ekosistem felan bunlara takılmıyorsan S26 Ultra daha iyi ve Google Meta ile anlaşma yaptı. Android 17'de Instagram daha optimize HDR desteği felan olacak diye biliyorum.
S10'dan beri bir şey anlaşıyorlar
:kekw:

Özellik olarak bence s26 ultra, pro maxten de daha iyi hocam ondan sıkıntı yok ancak optimizasyon konusu kafamı biraz karıştırıyor ve Androidlerde ki o kronik zamanla yavaşlama acaba bunda ds olur mu diye düşünüyorum ondan karar veremedim tam olarak.
yavaşlama olmaz ama sosyal medya yüklemesi daha kötü olur muhtemelen
s23ü senelerdir kullanıyorum gittikçe hızlanıyor çünkü
bir de sosyal medyaya atarken galiba yüksek megapikselde çekersen sosyal medyaya yüklerken kötü şekilde atıyor ondan kaynaklı olabilir

S22 serisinde başladılar ve şuan fotoğraf olarak iphone'dan önde zaten video konusunu ise android 17 ile diyorlar fakat onu görücez fanboyluk yapmaya gerek yok gibi
S10 serisinde İnsta ile işbirliği yapıp direkt Samsung'un kendi fotoğraf uygulamasının arayüzüne İnstagram eklemesi yapıldı. O zamandan beri bir kaç yılda bir anlaşma yapılıyor :d Dümdüz fotoyu atarken bozulma oluyorsa 3310'dan farkı kalmaz zaten o telefonun. Ortada olan sorunu dile getirince savunmaya geçmende ayrı bi ironi :D

S10 serisinde İnsta ile işbirliği yapıp direkt Samsung'un kendi fotoğraf uygulamasının arayüzüne İnstagram eklemesi yapıldı. O zamandan beri bir kaç yılda bir anlaşma yapılıyor :d Dümdüz fotoyu atarken bozulma oluyorsa 3310'dan farkı kalmaz zaten o telefonun. Ortada olan sorunu dile getirince savunmaya geçmende ayrı bi ironi :D
Valla çok umrumda değil iki firmada ben sadece agresif yaptığın olayı açıkladım savunduğum yok 😀

Valla çok umrumda değil iki firmada ben sadece agresif yaptığın olayı açıkladım savunduğum yok 😀
Neyi açıkladın kral? S10'dan beri bir şeyler anlaşıyorlar dedim, dediğim şey de doğru. Günümüzdeki herhangi bir telefonla foto paylaşsan güzel paylaşıyor zaten, bu Samsung'a özel değil. Video işini de bir tek Apple tarafı düzgün beceriyor şu an.

Eğer bu doğruysa hocam o zaman evet s26 ultra daha mantıklı olur çünkü özellikle ben dronla çektiğim videolardan render alıyorum edit yapıyorum ve instaya paylaşıyorum ama tabi bir miktar görüntü kalitesi olarak düşüş oluyordu Android'de. Eğer bu anlaşma doğruysa o zaman sıkıntı yok hiç

Eğer bu doğruysa hocam o zaman evet s26 ultra daha mantıklı olur çünkü özellikle ben dronla çektiğim videolardan render alıyorum edit yapıyorum ve instaya paylaşıyorum ama tabi bir miktar görüntü kalitesi olarak düşüş oluyordu Android'de. Eğer bu anlaşma doğruysa o zaman sıkıntı yok hiç
Ben sadece APP Store yüzünden bile samsung alırdım. Tabi bu benim kendi kararım. Önceki telefonum iPhone'ydi. Kulaklığın ANC sini açacağım APP store'de uygulaması yok diye o kadar para verdiğim kulaklık ANC'siz kaldı şaka gibi :D Kulaklıkta ucuz bir marka değil pahalı bir markanın pahalı bir kulaklığı. Açıkçası apple'ın para cambazlığından bıktım ben şahsen, güvenli diye alıyordukta İsrail'de çatır çatır açıyorlar telefonu. Bi olayı yok yani.

Hocam emin olmak için Android 17 Meta anlaşması felan yazın Google'a ban yememek için link atmıyorum.

Apple'da gayet iyi bu arada herhangi bir markanın fanı olmaya hiç gerek yok işiniz açısından render kalitesi ne kadar iyi pek ayrıntılı incelemedim ama süre açısından S26 daha iyi.

Eğer daha fazla para vermek istemiyorsanız ve telefoto lens sizin için gerekli değilse İphone'da mantıklı sizi yıllarca götürür.

Drone çekimi için kullandığınız uygulamalar felan hangisinde daha stabil onlara bakın dosya aktarımı felan hangisi sizin için daha rahat ise onu seçin. İkisi de amiral gemisi üzmez bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S10'dan beri bir şey anlaşıyorlar
:kekw:
Evet öyle ama bu sefer Google anlaşma yaptı Amiral gemisi Android'ler (Pixel ve S serisi şimdilik) daha optimize ve bazı özellikler olacakmış. Yinede benim firmam değil ikisi de :) hangisi mantıklıysa onu seçin. Kendimden örnek vericek olursam yıllardır Android kullanıyorum ve iPhone alınır mı? Gereksiz fanboyluk derdim hep. Yazın iPhone kullandım birkaç ay, arayüzü çok rahat ve kestirmeler uygulaması felan çok hoşuma gitti. İki tarafın da kendi artıları var hangisi hoşuma gider telefondan beklentimi karşılayabilirse onu seçerim.

Son düzenleme:
Geri