havite baken ucuz beyaz renkli red switch mekanik klavye önerisi ?
İyi mi ?havite bak
evetİyi mi ?
Hocam merhabalar yaklaşık 1 aydır kullandığım ve çoğu insan gibi inanılmaz memnun olduğum çok ucuz ve kaliteli red switch bir klavye önereceğimen ucuz beyaz renkli red switch mekanik klavye önerisi ?
eyw halletik onu arkadaşım için sormuştum zaten yinede teşekkür ederimHocam merhabalar yaklaşık 1 aydır kullandığım ve çoğu insan gibi inanılmaz memnun olduğum çok ucuz ve kaliteli red switch bir klavye önereceğim
model amazonda satılıyor beğenmessen keyfine göre 1 ay içerisinde koşulsuz iade hakkın var kalavye aşırı güzel sesi inanılmaz internetteki videolarınıda izleyip hemen al derim bu fiyattayken
Havit Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Havit Gamenote KB885L RGB Backlit Gaming Mekanik Klavye Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Kendi incelemem:
Merhabalar, yaklaşık 1 ay önce aldığım Havit KB885L Red Switch mekanik oyuncu klavyesi hakkındaki deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Öncelikle Havit markasının piyasada bence haksız yere fazla eleştirildiğini düşünüyorum. Fiyat/performans ürünleri yapan ve üst düzey hissiyat sunan bir marka. KB885L modeli de bunu gayet iyi hissettiriyor.
Kutudan çıkardığım anda klavye nedense çok hoşuma gitti. Görünüş olarak gerçekten çok şık duruyor. Bu bütçede en iyi görünen klavyelerden biri olduğunu düşünüyorum. Kabloyu taktıktan sonra ürünün biraz tozlu geldiğini fark ettim. Muhtemelen daha önce alınıp iade edilmiş bir üründü çünkü üzerinde kıl vb. şeyler vardı. Benim için büyük bir sorun olmadı ancak bazı kullanıcılar bundan hoşlanmayabilir.
Klavye konusunda en beğendiğim şeylerden biri ise sesi oldu. Gerçekten tam anlamıyla “Red Switch hissiyatı” veriyor. Tuşlar oldukça yumuşak ve keyifli. Ayrıca keycap’ler kolayca çıkarılıp takılabiliyor. Kutu içeriği de gayet yeterli.
Beyaz renkli olduğu için sanırım çok çabuk kirleniyor ve toz topluyor. Daha 5 gün olmasına rağmen birkaç kez silmek zorunda kaldım. Ancak görüntüsü o kadar güzel ki bence buna kesinlikle değer.
Genel olarak fiyatına göre beni oldukça memnun eden bir klavye oldu.
Eğer sorunuz olursa sorabilirsiniz. İyi günler.