Mouse Pad Tür İçin Öneri

eminklbz

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1000
Merhabalar valorant Minecraft cs2 GTA 5 ranch gibi oyunlar oynuyorum speed mouse pad mi almalıyım yoksa kontrol mouse pad mi

Oynayış tarzın entry mi daha çpk aim koyup bekleme mi

GamerGen'den 900₺'ye QCK Large al geç bence.

Edit: Link kırılmış herhalde anlamadım, başka yerlerde 1.100+₺.

500 tl daha koy üstüne https://wraithesports.com/products/atk-sky-xsoft-mousepad al geç hybrid bir mouse pad hem hız hemde control bu fiyata bence en iyisi bu
Bu ürün iyi, ama net bütçe çıkmaz veya taksit olur diyorsan KlasseGear'ın Hybrid modelleri de alınabilir.

Longteng ve Gosu aynı yüzey, boyut ve tasarım farkı var. Poron ise galiba zemini farklı, KlasseGear'a test etmek için elimde olmayanları yazmıştım, ama göndermediler veya geriye attılar bilemiyorum.

Longteng, Kensei ve Wraith speed kullandım. Longteng yüzeyi gayet iyi, sadece beyaz vb. almayın kir tutabiliyor. Ayrıca yıkamayın, Amazon'da belirttiği kumaş spreyi sıkıp mikrofiber bez ile hafifçe silin. Yıkayınca çünkü hybrid yüzey bozuluyor. Ben bunu diğer hybrid, control mouse padlerde de öneririm. Speed'de yıkamak o kadar etki etmiyor sık dokuma olduğundan.

Veya Kensei'nin Hepsiburada, Trendyol veya Amazon'dan taksitli olarak kare modelleri de alınabilir. Yüzey olarak o da iyiydi.

Wraith'in kendi mouse padini önermiyorum. O da kötü değildir, ama ATK Sky ile aynı fiyata denk geldiğinden Wraith üzerinden ATK Sky alın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,111
Üyeler
196,898
Son üye
Baryy
Geri