Açık Lise Geçme Sorusu

emre12310

80+
Reaksiyon skoru
1
Öncellikle herkese selamlar. Şimdi benim bir sorum var bilen kişiler yanıtlarsa sevinirim.
Ben Simdi İlk yıl 9. Sınıfta sınıfta kaldım 2. Yılda ise 9'u geçtim 3.yılda ise 10. sınıfta yani bu yıl tekrar sınıfta kaldım şuan kalıyorum yani. Şimdi örgün eğitim hakkım bitiyor.Açığa alınıyorum
Şimdi nasıl olucak bi işlem yapmam gerekiyomu, Geçen Ay bu konu hakkında danışmak için Evime en yakın Halk eğitim Merkezine gittim bana yardımcı olmadılar.Ne yapıcam,Nasıl geçicem bilen birileri yazabilirmi? Teşekkürler.

Okula velinle gidip tasdiknameyi alıp kimlik vesikalık vs teçhizatınla falan gittinmi bide belli bi kayıt dönemleri var bildiğim kadarıyla eylül ayında eğitim öğretim yılının başından ekime kadar falan her yıl 1 ay bi kayıt zamanı var yani sen ne zaman gittinde yardımcı olmadılar hocam bi garip geldi

okul bitince anneni al git halk eğitime 1 tane yeni vesikalık fotoğrafın olsun
zaten oraya gittiğinizde sizden fotoğraf isticek birde kayıt ücreti sonrasında derslerini seçiyorlar gönderiyorlar seni
sisteme girmek için şifre fln veriyorlar

Okula velinle gidip tasdiknameyi alıp kimlik vesikalık vs teçhizatınla falan gittinmi bide belli bi kayıt dönemleri var bildiğim kadarıyla eylül ayında eğitim öğretim yılının başından ekime kadar falan her yıl 1 ay bi kayıt zamanı var yani sen ne zaman gittinde yardımcı olmadılar hocam bi garip geldi
Knk 1 ay önce gitdim ne olucak fln diye resmen başlarından saldılar.Bide tasdikname zorunlumu okulla sıkıntı yaşadım Müduryardımcısıyla hatta bu sene onun yüzünden kaldım

Knk 1 ay önce gitdim ne olucak fln diye resmen başlarından saldılar.Bide tasdikname zorunlumu okulla sıkıntı yaşadım Müduryardımcısıyla hatta bu sene onun yüzünden kaldım
Nasıl ne demek ne olucak tasdikname zorunlumu tam net bilmiyorum ama olabilir hiç şaşırmam yada en azından herhangi bi soruna karşı nolur nolmaz yanında garanti bulunsun + vesikalık kimlik kartın bide kayıt ücreti olayı falanda velinle gitcen yani selamın aleyküm aleyküm selam beni açık liseye kaydedin diyede bi sistem yok bide dedim gibi eylülden ekime falan 1 ay kayıt zamanı diyede bi şey var başlarından salmalarıda çok normal anladım kadarıyla sen dünyadan habersiz gitmişsin yanlış anlamada kral

Nasıl ne demek ne olucak tasdikname zorunlumu tam net bilmiyorum ama olabilir hiç şaşırmam yada en azından herhangi bi soruna karşı nolur nolmaz yanında garanti bulunsun + vesikalık kimlik kartın bide kayıt ücreti olayı falanda velinle gitcen yani selamın aleyküm aleyküm selam beni açık liseye kaydedin diyede bi sistem yok bide dedim gibi eylülden ekime falan 1 ay kayıt zamanı diyede bi şey var başlarından salmalarıda çok normal anladım kadarıyla sen dünyadan habersiz gitmişsin yanlış anlamada kral
odeme.meb.gov.tr burdanda öncesinde ücretini ödüyorsun sonrada ilk kayıt açık liseye geçiş için halk eğitime gidip kaydını onaylatıyosun gibi bi şey ilk kayıttan sonra artık full internetten dönem başı kayıt yenileme ücreti halk eğitime gitmenede gerek kalmıyor bildim kadarıyla ama tasdikname hatta zorunlu bile herhalde mutlaka al

Knk zaten ben hadi arkadaşlar bana hemen kayıt yapın falan demedim birkaç sorum vardı onu bile soramadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,169
Üyeler
196,908
Son üye
fozcinar1985
Geri