🔥İndirim Patriot 16gb 6000 Mhz Cl30 Ddr5 Ram 10.327 TL 🔥

Bu 16 ramler zaten bu fiyatlarda. Sıcak fırsat olması için 6-7 bandında olması gerekiyor diye düşünüyorum
Vatan indirimi hariç öyle bir fiyat hiç olmadı ram fiyatları arttığından beri. Kaldı ki 6 7 yi bırak 9 olsun 5 dk sürmez stoğun bitmesi. Artık piyasayı kabullenmeniz gerektiğini düşünüyorum.

Başka bi satıcıdan 2 tane aldım. Dual channel sıkıntı çıkarmaz değil mi? Bir de bu a-die h-die o kadar önemli mi? İptal edip Lexar ares 6400mhz cl30 alma fikri var aklımda ona kesin a-die diyorlar.

Başka bi satıcıdan 2 tane aldım. Dual channel sıkıntı çıkarmaz değil mi? Bir de bu a-die h-die o kadar önemli mi? İptal edip Lexar ares alma fikri var aklımda ona kesin a-die diyorlar.
Lexar al hocam boşver patriotu. Hepsiburada üzerinden 6 da taksit imkanı var tüm kartlara mis.

Her hafta Gaming gecesinde en az bir tane bu fiyata 16gb Ram satılıyor zaten. Amazon’da da ara ara 9.5a düştüğü oluyor. Fiyatları kabullenmek başka bir şey.

Patriot DDR4 8*2 kit var bende. Samsung B-Die, 3800Mhz Cl16, 1:1 oranda çalışıyor, hâlâ kullanıyorum. Gönlümü kazanmış bir marka.

Neredeyse her anakart çalıştırır ramleri 1/1 oranlarında. Ram, anakart, işlemci gibi bir çok faktöre bağlı. Eğer kağıt üzerinde ki değeri vermezse direk RAM suçlayamazsınız. Ayrıca bu patriotların yüzüne kimse bakmazdı bu fiyatlardan önce

1 sene önce argb modelini 2x 16gb ı 3.999₺ ye almıştım. hakikaten 1 senede dünyanın geldiği duruma bak. bi ara argb si 45k ları gördü. bence güzel fiyat alınabilir.

Neredeyse her anakart çalıştırır ramleri 1/1 oranlarında. Ram, anakart, işlemci gibi bir çok faktöre bağlı. Eğer kağıt üzerinde ki değeri vermezse direk RAM suçlayamazsınız. Ayrıca bu patriotların yüzüne kimse bakmazdı bu fiyatlardan önce
Hocam kime yazdın bu cevabı?

Dün bu ram 20k idi CL36 diye pas geçtim şimdi 10k paylaşılınca hata mı diye düşünüyorum :D

alınmaz bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başka bi satıcıdan 2 tane aldım. Dual channel sıkıntı çıkarmaz değil mi? Bir de bu a-die h-die o kadar önemli mi? İptal edip Lexar ares 6400mhz cl30 alma fikri var aklımda ona kesin a-die diyorlar.
6400mhz CL30 tam verimli çalışmaz. 6000mhz cl30 daha iyidir. Hynix A-die veya M-die olmasına dikkat edin.

alınmaz bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6400mhz CL30 tam verimli çalışmaz. 6000mhz cl30 daha iyidir. Hynix A-die veya M-die olmasına dikkat edin.
A-die olduğunu nereden anlayacağız hocam birde ben MSI B850 GAMING PRO WIFI6E anakart aldım uyumlu mu değil mi nasıl kontrol edebilirim acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,936
Üyeler
196,858
Son üye
utku7
Geri