Kasadan Cızt Sesi Geliyor

Crash1907

80+
Reaksiyon skoru
62
Merhaba 9 aydır pc kullanmıyordum onceden bu ses varmiydi hatırlamıyorum geçen hafta macun fln değiştim temizligini yaptım ve kulanmaya başladım ama bazen durup dururken cizt diye ses geliyor 1 2 dk sonrs duruyor bakıyorum bir sure sonra yine geliyor neden olabilir ?

Güç kaynağından olabilir ya da coil whining olabilir.

Merhaba 9 aydır pc kullanmıyordum onceden bu ses varmiydi hatırlamıyorum geçen hafta macun fln değiştim temizligini yaptım ve kulanmaya başladım ama bazen durup dururken cizt diye ses geliyor 1 2 dk sonrs duruyor bakıyorum bir sure sonra yine geliyor neden olabilir ?
kesin coil whine dır o zararlı bir şey değil merak etme

video çekip yükleyebilir misin kasanın kapağını aç sesi takip et gerekirse fanları vesaire tek tek kısa süreli elinle durdur kaynağı bul coil whine veya psu sesi olabilir

coil whine gibi duruyor knk bobinlerden geliyor

Coil whine sesi olabilir yüksek ihtimalle birtek seninki değil birçok kişinin öyle emin ol (bende dahil) 😅

Eski kartımda öyle bir şey yoktu yani mesela bunu garantiye yollasam ne yapabilitler merakr ttim
Hocam bende çok bilgili biri değilim bu konuda ama bildiğim kadarıyla eğerki çok yüksek değil ise garanti bir şey yapmıyor diye biliyorum.

Sırayla PSU ve GPU testi yapın test sırasında ses yükselirse yüksek ihtimalle CW sesidir. Bende Valorant giriş ekranında, poligonda çok ciddi CW sesi geliypr normal maçta azalıyorum

benim kasadan da geliyor muhtemelen psu dur çok rahatsız ediyor

Sırayla PSU ve GPU testi yapın test sırasında ses yükselirse yüksek ihtimalle CW sesidir. Bende Valorant giriş ekranında, poligonda çok ciddi CW sesi geliypr normal maçta azalıyorum
Hocam valoda lobideyken bile yapıyor vidoe yukleyebilsem atacam da yuklenmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim kasadan da geliyor muhtemelen psu dur çok rahatsız ediyor
Psu değil ya ekran kartı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,871
Üyeler
196,836
Son üye