Dfs Bilgisayar Pttawm

Telefonlarına ulaşılmıyor olması sıkıntı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sende de hazırlık aşamasında mı yazıyor
Valla hiç bakmadım sadece kargoya verilse mesaj gelirdi ya da mail gelir diye kontrol etmiyorum bugün çıkmazsa en geç yarın çıkar yarın çıkmazsa arar sorarım o zaman

En kötü iptal olabilir sonuçta platformdan sipariş vermişsiniz. Yani süre dolmadan siz dolmuşsunuz. Biraz sabır lazım gibi.
Kendi sitelerinde baktığımda 7800x3d stoklarında gözükmüyor fakat pttawm de 7800x3d satışı yapıyorlar o biraz kafamı karıştırdı

pttawm aracılığıyla dfs bilgisayardan ayın 27 sinde sipariş verdik 7800x3d ürün bugün kargoya verilmesi gerekirken hala pttawmde ürününüz hazırlanıyor yazıyor ve dfs bilgisayara ulaşmaya çalışınca mesai saatleri dışındayız diyip telefonlara bakmıyorlar var mı fikri olan veya aynı durumu yaşayan
bence ptt kaynaklı satıcı kaynaklı değil çünkü bende tv aldım ptt den satıcıyıda tanımıyordum şansımı denedim senin gibi bekledim ürürn hazırlanıyor diye gözüküyordu sabah oldu dağıtımdaydı :D

bence ptt kaynaklı satıcı kaynaklı değil çünkü bende tv aldım ptt den satıcıyıda tanımıyordum şansımı denedim senin gibi bekledim ürürn hazırlanıyor diye gözüküyordu sabah oldu dağıtımdaydı :D
Olabilir sisteme geç giriyorlar belki

Kendi sitelerinde baktığımda 7800x3d stoklarında gözükmüyor fakat pttawm de 7800x3d satışı yapıyorlar o biraz kafamı karıştırdı
Sorun olmaz umarım ama telaşlanmak için erken. Boşuna kendinizi strese sokmayın erkenden. Sadece sizi yıpratır, süreci değiştirmez. Neyse aynı şeyleri yazıp durmayalım. Dilerim sorunsuz ve zamanında gelir. Şimdiden iyi günlerde kullanın.

dfs iyi satıcı kargolar genelde akşam 6 civarı sisteme düşüyor kapanmadan önce toplu veriyorlar

Sorun olmaz umarım ama telaşlanmak için erken. Boşuna kendinizi strese sokmayın erkenden. Sadece sizi yıpratır, süreci değiştirmez. Neyse aynı şeyleri yazıp durmayalım. Dilerim sorunsuz ve zamanında gelir. Şimdiden iyi günlerde kullanın.
Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dfs iyi satıcı kargolar genelde akşam 6 civarı sisteme düşüyor kapanmadan önce toplu veriyorlar
Tamamdır saolun

Valla hiç bakmadım sadece kargoya verilse mesaj gelirdi ya da mail gelir diye kontrol etmiyorum bugün çıkmazsa en geç yarın çıkar yarın çıkmazsa arar sorarım o zaman
Verilmedi bizimki hala hazırlanıyor yazıyor

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Dün sipariş verdim kral zaten bayram tatili idi fakat pttavm ye güvenipte alışveriş yapmadım 300 tl fazla verdim idefixten aldım biraz bakınıp

aynı olay bende de mevcut ama ben bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum bayram öncesi arkadaşım aldı aynı yerden herhangi bir sıkıntı yaşamadı teslim edildi ona.

Geri