Sizce Bu Sistemin İkinci El Değeri Nedir?

alfekan

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba. Aklımda az çok bir fiyat var. Size de danışmak istedim. Bu sistem sizin olsaydı ne kadar fiyata koyardınız? Hepsi çok temiz kullanıldı. Herhangi bir sıkıntıları yok.

Arctic Liquid 3 Freezer 360mm Sıvı Soğutucu
7800x3d İşlemci
MSI 4080 Super Gaming X Trio
32 GB RAM G Skill Trident Z Neo 6000 MHz (16x2)
MSI Meg Prospect 700R Kasa
Samsung 990 Pro 2 TB SSD
FSP Hydro G PRO 1000W 80 PLUS Gold PSU
MSI MAG X670 E Anakart

Usta sistem iyi muhtemelen ben bi 100k koyardım pazarlıkla 90k ya falan verirdim gibi
hocam yapma gözünü seveyim o parada 5070ti diziliyor 0 olarak
Merhaba. Aklımda az çok bir fiyat var. Size de danışmak istedim. Bu sistem sizin olsaydı ne kadar fiyata koyardınız? Hepsi çok temiz kullanıldı. Herhangi bir sıkıntıları yok.

Arctic Liquid 3 Freezer 360mm Sıvı Soğutucu
7800x3d İşlemci
MSI 4080 Super Gaming X Trio
32 GB RAM G Skill Trident Z Neo 6000 MHz (16x2)
MSI Meg Prospect 700R Kasa
Samsung 990 Pro 2 TB SSD
FSP Hydro G PRO 1000W 80 PLUS Gold PSU
MSI MAG X670 E Anakart
ortalama 60-70 arası gidecektir tahminen

Usta Ram işlemci sıvı soğutma ssd falan hepsi yeni segment pcle.4 yada 5 ekran kartı da 4080 super ki 60-70k ya satsalar direk atlarım üst segment bir ekran kartı imkani yok 60k ya ztn rtx 5060 ti sistem satıyolar

60-70 mi? kartın ölüsü 42k, işlemci 10, ram 15 kalan parçalar hediye mi? hakim olmadığınız konulara özellikle maddi bir değeri varsa yorum yapmasanız da olur ya beyler

tahmini satış fiyatları (tamamen kutu fatura ve garanti durumlarına göre değişiklik gösterecektir ortalama fiyat baz alıyorum)
sıvı 3.5
işlemci 10
ek 42
ram 15
kasa 5 (kim bu parayı verir bilmiyorum ama sonuçta fiyatı yüksek bir kasa)
ssd 12
psu 4.5
anakart 7-8

tahmini olarak 95-110 aralığı diyebiliriz

Son düzenleme:
Yorumlarınız için teşekkür ederim.

60-70 mi? kartın ölüsü 42k, işlemci 10, ram 15 kalan parçalar hediye mi? hakim olmadığınız konulara özellikle maddi bir değeri varsa yorum yapmasanız da olur ya beyler
Hocam sizce ne kadar fiyat koymalıyım? Rica etsem siz de fiyat belirtebilir misiniz? Teşekkür ederim hocam

dostum sen bence bilmiyorsun 5070ti satılıyo şuanda 52 den 2.elleri bulunuyor 40 45e güzelleme yapma burda RRaenee var 9800x3D 5070 li 104 kağıt çok atıp tutuyorsunuz piyasayı sallamayı bırakın

dostum sen bence bilmiyorsun 5070ti satılıyo şuanda 52 den 2.elleri bulunuyor 40 45e güzelleme yapma burda RRaenee var 9800x3D 5070 li 104 kağıt çok atıp tutuyorsunuz piyasayı sallamayı bırakın
ikinci el, piyasası var, alanı var, satışı var, ederi bu, başka sorun varsa onu da yanıtlayayım can dostum

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hocam sizce ne kadar fiyat koymalıyım? Rica etsem siz de fiyat belirtebilir misiniz? Teşekkür ederim hocam
düzenleyip yazdım hocam

şu sistemler varken 0 olarak sırf yancı 3-5 parçaya 2.elden abartı fiyat çekip etik pazarlama yaptığınız mı düşünüyorsunuz şaka gibisiniz 2.ele param yetmedi 0 aldım mevzusu sizin gibiler yüzünden oluyor farkındasınızdır umarım

o zaman yeni nesil daha temiz bir kart varken yakın fiyata 0 hali bulunuyorken eski parçalara para dökmeye devam edin şaka gibisiniz

şu sistemler varken 0 olarak sırf yancı 3-5 parçaya 2.elden abartı fiyat çekip etik pazarlama yaptığınız mı düşünüyorsunuz şaka gibisiniz 2.ele param yetmedi 0 aldım mevzusu sizin gibiler yüzünden oluyor farkındasınızdır umarım
Kral sen dalgamı geçiyon ? bu sistemlerle adamın sistemi denkmi sence ekran kartını saymıyorum bile

o zaman yeni nesil daha temiz bir kart varken yakın fiyata 0 hali bulunuyorken eski parçalara para dökmeye devam edin şaka gibisiniz
Sistem 1-
5070 4080 super'in dengi değil, kişinin aradığı performans alanına göre kart seçimi de değişir
ben de ikinci el fiyatlarının böyle olmasını mantıklı bulmuyorum ama bahsettiğin sistemde b650m-r giriş seviyesi anakart var, çift fanlı 5070 düz var, arada ssd, sıvı, kasa, psu farkları var, tabii ki bu ürün ikinci elde aynı fiyatı yakalayabilir, anormal bir durum yok

Sistem 2 -
colorful b850, sanırım alabileceğin en kötü b850 anakartlardan biri, yine ssd, sıvı, psu, kasa farkına değinmiyorum bile, ayrıca düz 5070 var, yine aynı yere çıktık

Sistem 3 -
16 ram var, colorful b850 anakart var soğutucu açısından zayıf, ekran kartları denk desek bile kasa, psu, ssd, sıvı soğutma, ram, anakart farkı sebebiyle hala aynı yerdeyiz

aklına takılan bir nokta varsa yine cevaplayabilirim dost

anlamadığın nokta şu, insanlar bu üst seviye bileşenlere hak etsin ya da etmesin bu paraları ödüyor, evet kasa benim için de büyük bir fark yaratmıyor akvaryum vb. olmadığı sürece ama insanlar seninle aynı düşüncede değil, günün sonunda bu sistemin de bir piyasası ve alıcı kitlesi var ve ederi onlar için bu

Kral sen dalgamı geçiyon ? bu sistemlerle adamın sistemi denkmi sence ekran kartını saymıyorum bile
usta senle paso şu fiyat mevzularında denk geliyoruz asıl sen dalga geçiyorsun bence dünkü fiyaskondan bahsetmiyorum 0 olarak b840 anakart 9060xt sistem atmıştın 0 fiyatı 74 kağıt mı 72 kağıt mı neydi orada bir şey demedim ama burada yazdığınız fiyatlandırma aşırı komik 9800x3D sistem alınabilecek bütçede 2.el 4080 super güzellemesi yapıyorsunuz siz kafayı yemişsiniz yemin ederim piyasayı boşa sallıyorsunuz daha yeni 7800x3D 9070xt verildi 0 olarak 73 kağıttan

Sistem 1-
5070 4080 super'in dengi değil, kişinin aradığı performans alanına göre kart seçimi de değişir
ben de ikinci el fiyatlarının böyle olmasını mantıklı bulmuyorum ama bahsettiğin sistemde b650m-r giriş seviyesi anakart var, çift fanlı 5070 düz var, arada ssd, sıvı, kasa, psu farkları var, tabii ki bu ürün ikinci elde aynı fiyatı yakalayabilir, anormal bir durum yok

Sistem 2 -
colorful b850, sanırım alabileceğin en kötü b850 anakartlardan biri, yine ssd, sıvı, psu, kasa farkına değinmiyorum bile, ayrıca düz 5070 var, yine aynı yere çıktık

Sistem 3 -
16 ram var, colorful b850 anakart var soğutucu açısından zayıf, ekran kartları denk desek bile kasa, psu, ssd, sıvı soğutma, ram, anakart farkı sebebiyle hala aynı yerdeyiz

aklına takılan bir nokta varsa yine cevaplayabilirim dost
verdiğiniz 2.el fiyatlandırmaya yakın 5080 sistem var sarı sitede şuanda yan 3-5 parçayı allayıp pullamayın ederini yükseltmeyin

yandaki parçalar ederine 30-40k katacak parçalar değil

usta senle paso şu fiyat mevzularında denk geliyoruz asıl sen dalga geçiyorsun bence dünkü fiyaskondan bahsetmiyorum 0 olarak b840 anakart 9060xt sistem atmıştın 0 fiyatı 74 kağıt mı 72 kağıt mı neydi orada bir şey demedim ama burada yazdığınız fiyatlandırma aşırı komik 9800x3D sistem alınabilecek bütçede 2.el 4080 super güzellemesi yapıyorsunuz siz kafayı yemişsiniz yemin ederim piyasayı boşa sallıyorsunuz daha yeni 7800x3D 9070xt verildi 0 olarak 73 kağıttan
Üstat ben o sistemleri düz fiyatlandırma olarak nasıl toplayabileceğim diye baktım incehesaptan 0 ürün olarak adamın kullanacağı kart rtx 5060 işlemci ryzen 5 7500f performans kaybı yok tam performans 2 nci el piyasadan yardım ettiğim birsürü forum var illaki denk gelirsin ama 100k ya 5070 1tb ssd 16 gb ram sistem mi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,982
Üyeler
196,867
Son üye
Black_Eagle58
Geri