Sizce Bu Sistemin İkinci El Değeri Nedir?

Sistem 1-
5070 4080 super'in dengi değil, kişinin aradığı performans alanına göre kart seçimi de değişir
ben de ikinci el fiyatlarının böyle olmasını mantıklı bulmuyorum ama bahsettiğin sistemde b650m-r giriş seviyesi anakart var, çift fanlı 5070 düz var, arada ssd, sıvı, kasa, psu farkları var, tabii ki bu ürün ikinci elde aynı fiyatı yakalayabilir, anormal bir durum yok

Sistem 2 -
colorful b850, sanırım alabileceğin en kötü b850 anakartlardan biri, yine ssd, sıvı, psu, kasa farkına değinmiyorum bile, ayrıca düz 5070 var, yine aynı yere çıktık

Sistem 3 -
16 ram var, colorful b850 anakart var soğutucu açısından zayıf, ekran kartları denk desek bile kasa, psu, ssd, sıvı soğutma, ram, anakart farkı sebebiyle hala aynı yerdeyiz

aklına takılan bir nokta varsa yine cevaplayabilirim dost

anlamadığın nokta şu, insanlar bu üst seviye bileşenlere hak etsin ya da etmesin bu paraları ödüyor, evet kasa benim için de büyük bir fark yaratmıyor akvaryum vb. olmadığı sürece ama insanlar seninle aynı düşüncede değil, günün sonunda bu sistemin de bir piyasası ve alıcı kitlesi var ve ederi onlar için bu
az bir araştırmada 2 gömlek üstü geleceğe açık parçada sistemler var hemde 0 olarak piyasayı sallamayın tekrar tekrar diyorum ilana koyulan her parça o şekilde satılmıyor 30 35 kağıda 5800x3D bundle satılıyor hangi saf koyun alıyor 1.5 senedir ilanda duran yenilenen satıcı var hayır işin komik yanı satamadığı halde pazarlıkta yapmıyor o paraya 7800x3D var anakartla ramle diyorum laf anlamıyor onlar gibisiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üstat ben o sistemleri düz fiyatlandırma olarak nasıl toplayabileceğim diye baktım incehesaptan 0 ürün olarak adamın kullanacağı kart rtx 5060 işlemci ryzen 5 7500f performans kaybı yok tam performans 2 nci el piyasadan yardım ettiğim birsürü forum var illaki denk gelirsin ama 100k ya 5070 1tb ssd 16 gb ram sistem mi...
100 kağıda 4080 super almak büyük ahrazlık 9800x3D işlemci yapıp üst mimariye dönük ilerlersin piyasa değeri daha sonradan düşecek parçalar olur daha yeni olur 2.ele bu paralar komik değil mi attım o fiyatlara az ekleyip 5080 alınıyor 4080 supere kim para verecek yandaki 3-4 allama pullama parça için ben daha bu gün müşteriye 2.el sistem topladım 3-5 kar payı alıp 7500f 32 ram 9060xt verdim 52 kağıttan c500 kasa ile lianli EG0850 psulu

usta senle paso şu fiyat mevzularında denk geliyoruz asıl sen dalga geçiyorsun bence dünkü fiyaskondan bahsetmiyorum 0 olarak b840 anakart 9060xt sistem atmıştın 0 fiyatı 74 kağıt mı 72 kağıt mı neydi orada bir şey demedim ama burada yazdığınız fiyatlandırma aşırı komik 9800x3D sistem alınabilecek bütçede 2.el 4080 super güzellemesi yapıyorsunuz siz kafayı yemişsiniz yemin ederim piyasayı boşa sallıyorsunuz daha yeni 7800x3D 9070xt verildi 0 olarak 73 kağıttan

verdiğiniz 2.el fiyatlandırmaya yakın 5080 sistem var sarı sitede şuanda yan 3-5 parçayı allayıp pullamayın ederini yükseltmeyin

yandaki parçalar ederine 30-40k katacak parçalar değil
evet öyle, birisinde MLD (tutarsızlığıyla bilinen ve belirtilen hızları vermeyen marka) dururken diğerinde Samsung 990 Pro SSD kullanılmış

anlamadığın nokta şu, bu sistemde senin gözüne batan tek şey 4080 super, sen kabul etmesen de o fiyattan satılıyor, aktif olarak bilgisayar piyasasında al-sat yapmayı bırakalı çok oldu ama hala devam eden birsürü arkadaşım var

o 35k olan 5800x3d bundle'lar var ya, ben onların satıldığını görüyorum işte

4080 superi çıkartalım hadi gel,
kasanın diğer parçalarından hangisi benim yazdığım fiyattan gitmiyor?

sen o 4080 super'i 40a koy sahibindene, gelen aramalar ve mesajları gördüğünde anlarsın demek istediğimi

senin tercihin daha güncel teknoloji 5070 Ti olabilir, sen Gainward gibi markaları tercih ediyor olabilirsin, kaldı ki ben de tercih ediyorum, ama o adam etmiyor

beğendiği modelin sıfırı dediğin gibi 40klara inmiyor, adam 60a onu alacağına MSI 4080 super ikinci el alıyor

sen fiyatı ister beğen, ister beğenme, sarı sitede daha iyi ilanlar olması da bir şey ifade etmiyor, adam 95k yerine 127k verip 5080'e geçeyim, 9800x3d olsun, x870 anakart olsun diye düşünmüyor, adam ek olarak 32 bin lira eklemek istemiyor çünkü

sen sanırım çok al-sat yapmadın, ne satışlar gördüğümü bilsen aklın tutulur

ayrıca şunu da unutmamak lazım, herkes İstanbul ve çevresinde oturmuyor ve kimse kimseye öyle güvenip önden para yollamıyor
bulunduğu şehir ilk tercihi oluyor her zaman

bu sisteme 70 yazdığında o telefon 24 saat susmaz, al-satcılar sana nefes bile aldırmaz...

Uygunsuz Dil
evet öyle, birisinde MLD (tutarsızlığıyla bilinen ve belirtilen hızları vermeyen marka) dururken diğerinde Samsung 990 Pro SSD kullanılmış

anlamadığın nokta şu, bu sistemde senin gözüne batan tek şey 4080 super, sen kabul etmesen de o fiyattan satılıyor, aktif olarak bilgisayar piyasasında al-sat yapmayı bırakalı çok oldu ama hala devam eden birsürü arkadaşım var

sen o 4080 super'i 40a koy sahibindene, gelen aramalar ve mesajları gördüğünde anlarsın demek istediğimi

senin tercihin daha güncel teknoloji 5070 Ti olabilir, sen Gainward gibi markaları tercih ediyor olabilirsin, kaldı ki ben de tercih ediyorum, ama o adam etmiyor

beğendiği modelin sıfırı dediğin gibi 40klara inmiyor, adam 60a onu alacağına MSI 4080 super ikinci el alıyor

sen fiyatı ister beğen, ister beğenme, sarı sitede daha iyi ilanlar olması da bir şey ifade etmiyor, adam 95k yerine 127k verip 5080'e geçeyim, 9800x3d olsun, x870 anakart olsun diye düşünmüyor, adam ek olarak 32 bin lira eklemek istemiyor çünkü

ayrıca şunu da unutmamak lazım, herkes İstanbul ve çevresinde oturmuyor ve kimse kimseye öyle güvenip önden para yollamıyor
Kral bu kadar şey yazarken üşenmedinmi ben üşendim aw yazmaya

4080 supere elimi sürmem satışını yapmam etik satış yapmadıkça siz anlamıyorsunuz asıl mevzuyu yorum yapmaya gerek yok daha sadece şu var sarı sitede daha iyi ilanlar olması çok şey ifade ediyor çünkü ölüden piyasa yükseltme oluyor bu yarın tekrar bakınca karşımıza çıkıyor

Kral bu kadar şey yazarken üşenmedinmi ben üşendim aw yazmaya
inatla herkesin yanlış kendisinin doğru olduğunu düşünmesine kuruldum ondan yazdım, sonuç olarak alıcısı var mı var, alan memnun satan memnun, herkes eski mimari olduğunu biliyor, ortada etiklik bir durum da yok yani, sanki 5080den daha iyi diyerek satılıyor gibi bir muamele yapılıyor, kaldı ki ben de piyasa fiyatlarının düşmesi gerektiği yönünde düşündüğümü belirttim ama anlamadım yani ne olmasını istiyor :D

ramlerin çip krizi yüzünden bu para etmesi, 990 pro'nun bu para etmesi bana çok komik geliyor, geçen yıllarda sıfırı 12k iken şimdi 2. elde satılıyor, anlamıyorum bütün parçalar bu seviyedeyken 70e sat demek ne kadar etik

kanka üst segment nasıl dizcen o paraya
Kral boşver ya vallaha ben kavga edişlerini izliyorum zevkli oluyo anlatmaya değmez

inatla herkesin yanlış kendisinin doğru olduğunu düşünmesine kuruldum ondan yazdım, sonuç olarak alıcısı var mı var, alan memnun satan memnun, herkes eski mimari olduğunu biliyor, ortada etiklik bir durum da yok yani, sanki 5080den daha iyi diyerek satılıyor gibi bir muamele yapılıyor, kaldı ki ben de piyasa fiyatlarının düşmesi gerektiği yönünde düşündüğümü belirttim ama anlamadım yani ne olmasını istiyor :D
Ulan 60k ya satsın bu adam o pc yi atlamazsam en büyük o. um öyle diyim

Kral boşver ya vallaha ben kavga edişlerini izliyorum zevkli oluyo anlatmaya değmez

Ulan 60k ya satsın bu adam o pc yi atlamazsam en büyük o. um öyle diyim
70e versin bugün İzmir'de oturuyorsa elden alayım hemen

Yani ölücülük gördüm ama 60-70k.... arkadaş konsol oyun tamer galiba
neyse son yorumum bu

1780323210825.webp

üstün körü dizdim direk kasa alınır psu lianli olsun dersen 130-140 civarına diziliyor 0 olarak şu bazda bir sistem hala konuşuyorsunuz çok komiksiniz 0 dizdim söylüyorum bak 2.elde dizelim hadi
bu şekilde de 120-130 arasına geliyor pazarlık yapılırsa verdiğiniz fiyatlara 2.el 5080 0 olarak işlemci 9800x3D bazlı 5070ti şeklinde sistem diziliyor

Yani ölücülük gördüm ama 60-70k.... arkadaş konsol oyun tamer galiba
60-70 farzı misal az fakat 100 veya 105 edemez bu piyasada büyük ölücülük kıldığınız fiyatlar

üstün körü dizdim direk kasa alınır psu lianli olsun dersen 130-140 civarına diziliyor 0 olarak şu bazda bir sistem hala konuşuyorsunuz çok komiksiniz 0 dizdim söylüyorum bak 2.elde dizelim hadi
bu şekilde de 120-130 arasına geliyor pazarlık yapılırsa verdiğiniz fiyatlara 2.el 5080 0 olarak işlemci 9800x3D bazlı 5070ti şeklinde sistem diziliyor

60-70 farzı misal az fakat 100 veya 105 edemez bu piyasada büyük ölücülük kıldığınız fiyatlar
Kral Anlamak istemiyosun galiba biz toplanmaz demedik sistem toplanır araştırıp dediklerimizi okumuyorsun galiba alıcısı var diyoruz neden anlamak istemiyorsun ki ? max 100k dedik ztn benim düşüncem 90k bizim senle tartışmamızın başlangıçı 60-70k o zaman öyle dememliydin

Kral Anlamak istemiyosun galiba biz toplanmaz demedik sistem toplanır araştırıp dediklerimizi okumuyorsun galiba alıcısı var diyoruz neden anlamak istemiyorsun ki ? max 100k dedik ztn benim düşüncem 90k bizim senle tartışmamızın başlangıçı 60-70k o zaman öyle dememliydin
Rtx 4080 super eski de olsa üst segment mükemmel bir kart 90-100k arasına kesinlikle alıcı çıkar insanlar çünkü alışmışlar 120-130k ya 4080 super sistem görmeye bu tarz fiyatlara bende memnun deilim

bu sistemler varken adam ilana ölü fiyattan koyup piyasayı çalkalıyor konu bu zaten siz onu anlamıyorsunuz bu kar topu etkisi yaratıyor o ona o ona bakıyor diyor bunun sıvı soğutma 2 senelik benimki 3 aylık ben 100 üste koyayım diğeri bakıyor böyle böyle yapıyor konunun komikliği bu fiyatların absürtlüğü zaten ben ona katılıyorum ben attığım sistemleri örnek olarak attım o minimalde sistemler dizilebiliyor o paraya zaten yanındaki bileşenler kötü demiyorum ederi yükselmiş olabilir doğru fakat komik rakamlara gelince işin rengi değişiyor anlatmak istediğim yer o

Rtx 4080 super eski de olsa üst segment mükemmel bir kart 90-100k arasına kesinlikle alıcı çıkar insanlar çünkü alışmışlar 120-130k ya 4080 super sistem görmeye bu tarz fiyatlara bende memnun deilim
usta kendinle çelişiyosun bak güçlü veya 120 130k ya 4080 super sistem satıldı satılmadı değil günümüz piyasasında 0 olarak 5070ti 2.el olarak 5080 geliyor 10-20 üstüne hadi sıvı soğutmadan psudan model kıs kasa lian li olmasın anakart x870 olmasın aynı paraya 5080 varken 4080superin satılması komik serbest piyasa isteyen istediğini istediği fiyattan satar burası okey zaten ama buna ön ayak olmaya ne gerek var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,233
Üyeler
196,918
Son üye
ckhan
Geri