NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,253
Bende görmedim paylaşımıben 26 sında paylaşım yaptıklarını hatırlamıyorum malum yerde de göremedim paylaşımlarını belki fiyatı güncellediler
Bende görmedim paylaşımıben 26 sında paylaşım yaptıklarını hatırlamıyorum malum yerde de göremedim paylaşımlarını belki fiyatı güncellediler
bence daha garibi almanlar bu ürünü beğenmiş inşallah onlara kaliteli bize dandik olanı satmadılarhttps://www.mediamarkt.de/de/product/_koenic-ktf-100-2049453.html bu ürünse almanlardan ucuza aldık 75 euro![]()
Buna 80 watt demiş. Bizim aldığımıza 45 watt. Belki kasa aynı motor farklı ise bilmiyorum.https://www.mediamarkt.de/de/product/_koenic-ktf-100-2049453.html bu ürünse almanlardan ucuza aldık 75 euro![]()
Almanlar da başlık 45w fotoğraflar da 80 bir terslik var amabence daha garibi almanlar bu ürünü beğenmiş inşallah onlara kaliteli bize dandik olanı satmadılar![]()
başlıkta 45 yazıyoBuna 80 watt demiş. Bizim aldığımıza 45 watt. Belki kasa aynı motor farklı ise bilmiyorum.
45 miş yorumlarda yazmışlar gördüğüm en mantıklı yorum şu oldu;Buna 80 watt demiş. Bizim aldığımıza 45 watt. Belki kasa aynı motor farklı ise bilmiyorum.
Sen almadınmı hocam45 miş yorumlarda yazmışlar gördüğüm en mantıklı yorum şu oldu;
Avantajlar
Görünüm, fiyat performans oranı
Dezavantajlar
İkinci güç ayarında çok sallanıyor, tasarım hatası
İyi işçilik, görsel olarak çekici. Kullanımı kolay, iyi hava sirkülasyonu ve soğutma performansı.
Gürültü seviyesi kabul edilebilir.
Fiyat performans oranı iyi.
Sonuç: Cihazı tavsiye edebilirim ve tekrar satın alırdım.
Dezavantajlar: İkinci güç ayarından itibaren çok sallanıyor.
Bu kusur, taban plakası ile kule fanı arasında güvenli bir bağlantı ile kolayca giderilebilir => o zaman mükemmel olurdu.
Olur da gönderirlerse mutlaka test edin
indirimi paylaşıp ilk etapta almamak (çok ucuz değilse) benim adetim evde 3-4 tane vantilatör var sırf israf olabilir diye cebelleştim sonunda ben de çoğu kişi gibi dayanamayıp aldımSen almadınmı hocam![]()
Ağırlık plakası bağlarız artık altına45 miş yorumlarda yazmışlar gördüğüm en mantıklı yorum şu oldu;
Avantajlar
Görünüm, fiyat performans oranı
Dezavantajlar
İkinci güç ayarında çok sallanıyor, tasarım hatası
İyi işçilik, görsel olarak çekici. Kullanımı kolay, iyi hava sirkülasyonu ve soğutma performansı.
Gürültü seviyesi kabul edilebilir.
Fiyat performans oranı iyi.
Sonuç: Cihazı tavsiye edebilirim ve tekrar satın alırdım.
Dezavantajlar: İkinci güç ayarından itibaren çok sallanıyor.
Bu kusur, taban plakası ile kule fanı arasında güvenli bir bağlantı ile kolayca giderilebilir => o zaman mükemmel olurdu.
Olur da gönderirlerse mutlaka test edin