hasancanpıro
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
BULUN AGA BANA KLAVYE
?tabi paşam hemen
KANKA KLAVYE LAZIM İŞTE 3K 5K BANDINDA HERKES YAZIYO BANADA YAZILIR DEDİMtabi paşam hemen
Kanka seni hiç sevemedim ya, çok acayip bir üslup takınmışsın.tabi paşam hemen
Kanka böyle millete fakir çeken paşam çeken insanları görmezden gelKANKA KLAVYE LAZIM İŞTE 3K 5K BANDINDA HERKES YAZIYO BANADA YAZILIR DEDİM
adamın üslubu daha garip değil mi sence? hem caps açık yazmış hem "bulun aga bana klavye" emir vermiş. tabi paşam demek hakkımdır.Kanka seni hiç sevemedim ya, çok acayip bir üslup takınmışsın.
Ne için kullanacaksın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
KANKA KLAVYE LAZIM İŞTE 3K 5K BANDINDA HERKES YAZIYO BANADA YAZILIR DEDİM
kanka fps oyunları için valo cs flnNe için kullanacaksın
Paşam demek hakkın mı? Güldürme dostum, bu caps açan tipler senin millete kafana göre fakir ve paşam çekmenden daha samimiadamın üslubu daha garip değil mi sence? hem caps açık yazmış hem "bulun aga bana klavye" emir vermiş. tabi paşam demek hakkımdır.
kanka boşver kendi seviyesini belli ediyo iştePaşam demek hakkın mı? Güldürme dostum, bu caps açan tipler senin millete kafana göre fakir ve paşam çekmenden daha samimihuzur kaçırıyorsun.
Aula f87 kullanıyorum memnunum f75 alabilirsin şu manyetik switchlerden al diycemde bilgim yok bilen yardımcı olacaktırkanka boşver kendi seviyesini belli ediyo işte
Aula f87 kullanıyorum memnunum f75 alabilirsin şu manyetik switchlerden al diycemde bilgim yok bilen yardımcı olacaktır
burada forum kalabalık bir yer kimsenin oyuncağı veya kendi eğlence alanı değil herkes insan gibi soru soruyor başlık atıyor konu açıyor iki tavırda saçma konu sahibininde paşam tabiride fakat ne ekersen onu biçersin bu başlık ve açıklama troll konu gibi izlenim veriyor nick dahiliylede (benim adımda Hasancan) fakat forumda bu şekilde konu açılması bu üslupta hoş gelmiyor senin arkadaşa koyduğun tavırda bana samimi hoş gelmedi huzurumu kaçırıyorsun sende şuan benimPaşam demek hakkın mı? Güldürme dostum, bu caps açan tipler senin millete kafana göre fakir ve paşam çekmenden daha samimihuzur kaçırıyorsun.
fps oynuyorsan manyetik switch wraith w75 türevi alabilirsin v2 sürümünde sorunları düzelmiştiBULUN AGA BANA KLAVYE
her ne olursa olsun herkese davrandığı gibi davranamayız sonuçta hocamadamın üslubu daha garip değil mi sence? hem caps açık yazmış hem "bulun aga bana klavye" emir vermiş. tabi paşam demek hakkımdır.
ben nasıl davranmışım kralburada forum kalabalık bir yer kimsenin oyuncağı veya kendi eğlence alanı değil herkes insan gibi soru soruyor başlık atıyor konu açıyor iki tavırda saçma konu sahibininde paşam tabiride fakat ne ekersen onu biçersin bu başlık ve açıklama troll konu gibi izlenim veriyor nick dahiliylede (benim adımda Hasancan) fakat forumda bu şekilde konu açılması bu üslupta hoş gelmiyor senin arkadaşa koyduğun tavırda bana samimi hoş gelmedi huzurumu kaçırıyorsun sende şuan benim
fps oynuyorsan manyetik switch wraith w75 türevi alabilirsin v2 sürümünde sorunları düzelmişti
her ne olursa olsun herkese davrandığı gibi davranamayız sonuçta hocam
kanka ben kimseye hakaret etmedim sadece ihtiyacım olan şeyi makarayla karışık yazdımburada forum kalabalık bir yer kimsenin oyuncağı veya kendi eğlence alanı değil herkes insan gibi soru soruyor başlık atıyor konu açıyor iki tavırda saçma konu sahibininde paşam tabiride fakat ne ekersen onu biçersin bu başlık ve açıklama troll konu gibi izlenim veriyor nick dahiliylede (benim adımda Hasancan) fakat forumda bu şekilde konu açılması bu üslupta hoş gelmiyor senin arkadaşa koyduğun tavırda bana samimi hoş gelmedi huzurumu kaçırıyorsun sende şuan benim
fps oynuyorsan manyetik switch wraith w75 türevi alabilirsin v2 sürümünde sorunları düzelmişti
her ne olursa olsun herkese davrandığı gibi davranamayız sonuçta hocam