Amazon Depodan 5080 67.000₺ Aldım? Değermi İade Edeyimmi?

Ne bileyim fiyat iyi gelince alayım dedim ama çok fark yoksa iade edeyim değmez gibi duruyor
2K'da bile fark az çoğu durumda hep 10 fps falan var fark ki iki kartta hem 1440p hem 4K için güçlü kartlar. OC ile zaten 5080'e çok yaklaşıyor 5070Ti.

Knk garanti kutu fatura hersey oluyor mukemmel durumda olduğu için sadece kutusu açılmış oluyor kosulsuz sartsiz iade hakkimda var.

knk burda yazilanlara gore gereksiz almisim gibi, alacaksan kullanicaksan iade edeyim sen al direk stok olacak ben iade edince işin görülsün :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne bileyim fiyat iyi gelince alayım dedim ama çok fark yoksa iade edeyim değmez gibi duruyor
Kullanmayacaksan alırım 6 taksitte vardı

Knk garanti kutu fatura hersey oluyor mukemmel durumda olduğu için sadece kutusu açılmış oluyor kosulsuz sartsiz iade hakkimda var.

knk burda yazilanlara gore gereksiz almisim gibi, alacaksan kullanicaksan iade edeyim sen al direk stok olacak ben iade edince işin görülsün :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok knk değmez senin kartın kozmetiği bile çok daha güzel

5070ti ile neyi oynayamayıp 5080 ile oynayabileceksiniz bunu kendinize sorun sorunun cevabı iptal edip edilmeyeceğini versin.

Az daha bana da nasip olmuyordu sonunda oldu
68619.webp

Yabancıların karşılaştırma videolarında ortalama %20-30 daha yüksek fps verdiğini görmüştüm 5080nin

Geri