Sistem Siparişi Verdim H.O Mu G.O Mu ?

çok doğru açıklamışsınız insanlar alışverişi yaptıktan sonra mantıklı yorum gelince bazı "Bilmeyen" arkadaşlarında alta yazı yazmasıyla bazı şeylere gözü kör kesiliyor
Genelde satın aldıktan sonra konu açma sebepleri, kendilerini rahatlama çabaları. E tabii bu forumda aklı başında birisi asla o sisteme 75.000₺ vermeyeceği için doğal olarak pahalıya alındığını ve aynı fiyat bandında daha iyi alternatifleri olduğunu söyleyince alan kişi bunu kabullenemiyor, normal. Ödediği para az değil çünkü. Yani satın almadan 10 dakika önce bir konu açsa zaten forumdaki arkadaşlar yardımcı olacaktır. Neyse alan memnunsa sıkıntı yok. Ticaret bu. Herkes aklı kadar yaşar 🙃

Hepiniz çok kötü yorumlar yazmışsınız ancak ramler + ekran kartı ( diyelim ki 16gb aldım ) + işlemci zaten en ucuz 65bin TL ediyor geri kalan PSU ANAKART SIVI SOĞUTUCU SSD VE KASAYI nasıl alacağım 10bintlye çok merak ediyorum , tamamen boş yapmışsınız
Buraya niye sordun o zaman :D
Sağlam girmiş geçmiş olsun.
Ram desen hynix değil
Ekran kartı desen zaten alınamaması gereken modellerden birisi bu bütçede
Sıvı soğutma 240mm o da falso
Anakart giriş seviye ve bu sisteme 75k verip savunmak :D

Hepiniz çok kötü yorumlar yazmışsınız ancak ramler + ekran kartı ( diyelim ki 16gb aldım ) + işlemci zaten en ucuz 65bin TL ediyor geri kalan PSU ANAKART SIVI SOĞUTUCU SSD VE KASAYI nasıl alacağım 10bintlye çok merak ediyorum , tamamen boş yapmışsınız
Anlamayana davul zurna az.

Alıntıyı görüntüle
Bu sistemi 75.000TL ye aldım , ramlerin CL30 u maalesef yoktu ama bu da iş görür diye düşündüm, Anakart giriş seviyesi ancak çok kötü değil diye biliyorum ,
sizin görüşleriniz neler ? SİPARİŞİ İPTAL Mİ ETSEM
İşlemci 15k
Anakart 5k
5060ti 8gb 20k
32gb ram 20k
1tb SSD 5k
Kasa 3k
PSU 6k
Sıvı soğutma 3k
Abartılı rakam yazdığım zaman kazık fiyat yok

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
puhahaha E-spor diyorsun cl 38 ram alıyorsun boş yapmışsın kral kusura bakma bu forumda senin egonu tatmin etmek için yanlış şeylere doğru diyecek adam bulamazsın eğer kafana dank eder de hata yaptım siz haklıymışsınız siparişi iptal edeceğim dersen 1 ayda topla acele etme fırsat bekle formda sabah akşam refresh 😂

Arkadaş fps oyunu oynadığı için sadece bence kabul edilebilir bir sistem

çok doğru açıklamışsınız insanlar alışverişi yaptıktan sonra mantıklı yorum gelince bazı "Bilmeyen" arkadaşlarında alta yazı yazmasıyla bazı şeylere gözü kör kesiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

usta bu nasıl kafa yapısı eğer çok hoşuna gidiyorsa ekranlı sıvı soğutma ramı 24 yapalım 0 parçalarla gel benim dükkana ben sana 12 taksit vereyim sistemi 95 den madem bu da örnek olsun
hocam su paylastigin sistem alinir mi?

tam bütçe aralığın nedir ne amaçla kullanacaksın ağırlıklı olarak ona göre kıyaslama yapıp seçenek bakabiliriz
2k oyun oynayacagim cok agir oyunlar oynamiyorym
cok da vakit gecirmiyorum ama almisken iyi alayim butce 75 k ama indirimde bi sey cikarsa artiririm

2k oyun oynayacagim cok agir oyunlar oynamiyorym
cok da vakit gecirmiyorum ama almisken iyi alayim butce 75 k ama indirimde bi sey cikarsa artiririm
sorduğun sistem şuan 84k 92kya 9070xt yerine 5070ti hali var fakat 8klık fark olduğunu çok düşünmüyorum minimal farklar var attığım kasa alınabilir tabi ama gaming gecesinde de ne düşer bilemeyiz

sorduğun sistem şuan 84k 92kya 9070xt yerine 5070ti hali var fakat 8klık fark olduğunu çok düşünmüyorum minimal farklar var attığım kasa alınabilir tabi ama gaming gecesinde de ne düşer bilemeyiz
gaming gecesi hangi gun saat kacta

Geri