Lacoste Ayakkabılar Tek Fiyat 2890

lacoste mi?

şaka bir yana iyi midir ayakkabısı
markantalyada magazaları vardı 2k24 modeli var bende 2.5 elden almıstım deneyip ben asırı begendim yesili vardı tabanı olsun ergonomikligi olsun ayagını tam kavrıyor alınabilir tam kalıp ayakkabı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lacoste mi?

şaka bir yana iyi midir ayakkabısı
https://www.hepsiburada.com/lacoste...por-ayakkabi-p-HBCV0000ECJV5O?magaza=Occasion
bu tarz farklı marjinal takılıcaksan mantıklı bence ben sevdigim icin 1 tane almıstım gayette guzel 2k24 modeli dikisi olsun ayakkabı sertligi dayanıklılıgı 2.5 fiyatına gore hosuma gitmisti adidasın nikeın file dandik ayakkabılarinın yanında tas gibi sahsen

Bu mesajım boykot hassasiyeti olan, çocuk katillerini destekleyen firmaları boykot edenler içindir.

Lacoste, hem sahiplik yapısı hem de kurumsal tercihleri nedeniyle boykot hassasiyeti yüksek bir markadır: Sahiplik ve Bağışlar: Markanın sahibi olan Maus Frères grubunun kilit ismi Philippe Nordmann, İsrail örgütüne yakınlığıyla bilinen Shimon Peres Barış Merkezi’nin yönetim kurulundadır ve önemli bir bağışçısıdır.

İş Ortaklığı: Üretiminin bir kısmını, yasa dışı yerleşim birimlerinde faaliyeti olan İsrail merkezli Delta Galil firması ile yürütmektedir.

Siyasi Tavır: 2011’de Filistin temalı bir sanat eserini "fazla siyasi" bularak sansürlemesi, markanın tarafsızlığına dair büyük tepki çekmiştir.

Sponsorluk Geçmişi: İsrail Futbol Federasyonu (IFA) ile geçmişteki sponsorluk bağları nedeniyle hala eleştirilmektedir.

Sonuç: Lacoste, kurumsal düzeyde İsrail'e doğrudan finansal ve stratejik destek sağlayan bir yapıya sahip olduğu için boykot edilmektedir.

YORUMLARA baktımda berbat şekilde geldi diyenler felan gördüm? Depoda kalmış ürünler mi acaba neden ucuz?

mağazada 8k burada 3k değişik
eski sezon urunleri hocam

YORUMLARA baktımda berbat şekilde geldi diyenler felan gördüm? Depoda kalmış ürünler mi acaba neden ucuz?
eski sezonun urunleri

Ekstra farklı bir beden geldi diye binlerce var dünden beri alıp almamak arasında duruyorum😂
hangi modeli hocam

Occassion uygulamasını indirin oradan bakın aynı fiyatlar geçerli, başka modellerde var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,028
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri