❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

1780386102995.webp

en aşağı yazacağım kısım foruma atmama engel olabilir ben şimdiden şöyle atayım siz de yazarsınız benzer bir şeyler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır bide sipariş maili geliyor iptal maili gelmiyor o da garip, kardeşim madem bilgilendirme geçiyorsunuz onun bilgilendirmesini de geçin ben açıp bakmasam ürünü bekliyor olacağım boşu boşuna

Bu ürün ile arasındaki fark tam olarak nedir?
ben geçen yıl bundan almıştım, şimdi de bunu aldım bakalım görücez farkını. bilgi veririm

bizde iki ev yok da bir tanesi oyun odasında eşimle bana yetmiyor, ikimize de birer tane karşımıza koyarım diye aldım

edit: ben de iptal yemişim

iptalde edemiyoruz işin garibi ahahahah :D
gerek kalmamış onlar etmiş zaten :D

Alıntıyı görüntüle
Fiyat hatası olmadığına yemin edebilirim ama ispat edemem Çanakkale bir tanede ben aldım önümüz yaz işe yarar

bu firmanın indirimlerini artık paylaşmayacağım
Artık öyle bir noktaya getirdiler ki , özellikle fiyat kırıp paralar ile repo yapıp , işletiyorlar ve sonra iptal yapıyorlar diye düşünmeye başlayacağım. Madem fiyat hatası var neden 2 gün fiyat değişmedi ?

ben geçen yıl bundan almıştım, şimdi de bunu aldım bakalım görücez farkını. bilgi veririm

bizde iki ev yok da bir tanesi oyun odasında eşimle bana yetmiyor, ikimize de birer tane karşımıza koyarım diye aldım

edit: ben de iptal yemişim

gerek kalmamış onlar etmiş zaten :D
Bimde var

Artık öyle bir noktaya getirdiler ki , özellikle fiyat kırıp paralar ile repo yapıp , işletiyorlar ve sonra iptal yapıyorlar diye düşünmeye başlayacağım. Madem fiyat hatası var neden 2 gün fiyat değişmedi ?
Fiyatı 2 gün boyunca kontrol etmeyen veya değiştirmeyen firma kendi kusurunun faturasını tüketiciye kesemez. Biz aslında bir anlaşma yapıyoruz. ürünü satın alıyoruz, para kesiliyor ve onaylanıyor. Fiyat hatası da olamaz. Fiyat hatası olsa 5900 TL yerine 59 TL veya 5.9 TL gibi bir şey olurdu ve birkaç dakikada bilemedin 1-2 saate düzeltilmesi gerekirdi. 24 saatten uzun sürdü, aslında firma hatalı fiyatlandırmanın arkasına saklanamaz. Şimdi toplu şekilde uğraşsak hakkımızı alabiliriz ama en az 3-4 ay sürebilir, kışın başında da vantilatör kullanmayız.

Fiyatı 2 gün boyunca kontrol etmeyen veya değiştirmeyen firma kendi kusurunun faturasını tüketiciye kesemez. Biz aslında bir anlaşma yapıyoruz. ürünü satın alıyoruz, para kesiliyor ve onaylanıyor. Fiyat hatası da olamaz. Fiyat hatası olsa 5900 TL yerine 59 TL veya 5.9 TL gibi bir şey olurdu ve birkaç dakikada bilemedin 1-2 saate düzeltilmesi gerekirdi. 24 saatten uzun sürdü, aslında firma hatalı fiyatlandırmanın arkasına saklanamaz. Şimdi toplu şekilde uğraşsak hakkımızı alabiliriz ama en az 3-4 ay sürebilir, kışın başında da vantilatör kullanmayız.
Boş ver vantilatöru , şikayet etmemiz lazım sırf bu yaptıkları yanlıştan dolayı . Başka kelimeler seçecektim de uyarı almayayım . Herkes toplasın ve topluca şikayet edelim

bunun genel olarak peşine düşmek için ne yapmamız gerekiyor ya? acayip gıcık oldum bu muameleyi görmeye.
muhtemelen paylaşmayacaklar ama ürün değerlendirme kısmında şuna benzer şeyler yazdım;

forumda paylaşım sonrasında beklediklerinden fazla sipariş alınca yahu biz bunu ucuza verdik bu kadar talep varsa iptal edelim 6k'dan verelim diye düşündüler ama o paraya kimse almayacak. satamadıklarıyla kalacaklar.

Şikayetvar a yazalım mı topluca?
1780388450642.webp

hocam, çalıştığım firmada müşteri memnuniyeti için çalışan bir ekipteyim. firmamızın şikayetvar puanı 75+ ve her şikayet edenle birebir ilgileniyoruz. anında yorum ile cevaplayıp geri dönüş yapıyoruz.
şu görüntünün özet; biz müşterimizi takmıyoruz demek oluyor.

Alıntıyı görüntüle

hocam, çalıştığım firmada müşteri memnuniyeti için çalışan bir ekipteyim. firmamızın şikayetvar puanı 75+ ve her şikayet edenle birebir ilgileniyoruz. anında yorum ile cevaplayıp geri dönüş yapıyoruz.
şu görüntünün özet; biz müşterimizi takmıyoruz demek oluyor.
Olsun hocam dahada düşsün ne kaybedeceğiz sanki 2 satır yazı yazacağız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,032
Üyeler
196,874
Son üye
Burak2222
Geri