Öneri Oda İçin Vantilatör Önerisi?

MustafaaY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
728
Yaz geliyor fiyatlar uçmadan vantilator alayım dedim düzmü almak daha iyi kule tipimi bütce 4-5k. odamda kullanıcam. philipsin kule tipini düşündüm nasıldır bilmiyorum.

Çok anlamam ama tavsiyem sessiz vantilatör almam geçen yaz ucuz coil whine yapan vantilatörden gına gelmişti

Çok anlamam ama tavsiyem sessiz vantilatör almam geçen yaz ucuz coil whine yapan vantilatörden gına gelmişti
geçen sene ucuza ayaklı vantilator aldım ayakları kırıldı bi işe yaramadı. Düzgün bişey alayım diyorum

ben xiaomi almıştım uzaktan kontrollü vs çok memnunum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mi akıllı ayaklı vantilatör 2 diye geçiyor uygulamada normal ismide budur sanırım

Yaz geliyor fiyatlar uçmadan vantilator alayım dedim düzmü almak daha iyi kule tipimi bütce 4-5k. odamda kullanıcam. philipsin kule tipini düşündüm nasıldır bilmiyorum.
vaktinde kumtelin şu ürününü almıştım. odaya göre gayet iş yapıyor.

Xiaomi vantilatör baktım iyi bişeye benziyor kule tipine göre vantilatörler daha iyi serinletiyormuş sanırım

Xiaomi vantilatör baktım iyi bişeye benziyor kule tipine göre vantilatörler daha iyi serinletiyormuş sanırım
Banada öyle geliyor.bizde bunu aldık alalı birkaç sene oluyor bundan önce ufo marka vantilatör vardı o daha iyiydi sanki.ve mağazada herhangi bir orta fiyatta vantilatör bizdeki kule tipinden daha iyi serinletiyor gibime geliyor bana şahsen.

Bizdeki bu şuanda ilk aldığımızda hiç memnun deildik sonrasında içindeki 2 toz filtresini çıkarınca biraz da olsa daha iyi oldu fakat yinede memnun deilim ben.

Bundan önceki vantilatör buydu

Ekler

• 29348.webp
    29348.webp
    38 KB · Hit: 12
Vantilatör denen şeye 1000-2000TL den fazla verilmez bence, illa yüksek paralar harcanacaksa klima alınmalı.

hocam sessiz diyorlar doğru mudur bide iyi soğutuyor mu
ikisi de kişiden kişiye değişen bir durum. sessiz olduğu konusunda hemfikirim. soğutma konusuna gelecek olursak yazın ortam buz gibi olsun diyen biri değilim. ürünü kullandığım oda güneşin doğuşundan batışına güneş görüyor. kalın karartma perde kullanıyorum. evde kedi olduğundan camı aralık denebilecek kadar açabiliyorum. 1. kademede pc masasına 50-80cm mesafede üzmüyor. bu sene daha çalıştırmadığım. çalıştırdığımda odaya etkisini de eklerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,936
Üyeler
196,858
Son üye
utku7
Geri