geçen sene ucuza ayaklı vantilator aldım ayakları kırıldı bi işe yaramadı. Düzgün bişey alayım diyorumÇok anlamam ama tavsiyem sessiz vantilatör almam geçen yaz ucuz coil whine yapan vantilatörden gına gelmişti
mieko.com.tr
vaktinde kumtelin şu ürününü almıştım. odaya göre gayet iş yapıyor.Yaz geliyor fiyatlar uçmadan vantilator alayım dedim düzmü almak daha iyi kule tipimi bütce 4-5k. odamda kullanıcam. philipsin kule tipini düşündüm nasıldır bilmiyorum.
Banada öyle geliyor.bizde bunu aldık alalı birkaç sene oluyor bundan önce ufo marka vantilatör vardı o daha iyiydi sanki.ve mağazada herhangi bir orta fiyatta vantilatör bizdeki kule tipinden daha iyi serinletiyor gibime geliyor bana şahsen.Xiaomi vantilatör baktım iyi bişeye benziyor kule tipine göre vantilatörler daha iyi serinletiyormuş sanırım
Vantilatör denen şeye 1000-2000TL den fazla verilmez bence, illa yüksek paralar harcanacaksa klima alınmalı.Yaz geliyor fiyatlar uçmadan vantilator alayım dedim düzmü almak daha iyi kule tipimi bütce 4-5k. odamda kullanıcam. philipsin kule tipini düşündüm nasıldır bilmiyorum.
ikisi de kişiden kişiye değişen bir durum. sessiz olduğu konusunda hemfikirim. soğutma konusuna gelecek olursak yazın ortam buz gibi olsun diyen biri değilim. ürünü kullandığım oda güneşin doğuşundan batışına güneş görüyor. kalın karartma perde kullanıyorum. evde kedi olduğundan camı aralık denebilecek kadar açabiliyorum. 1. kademede pc masasına 50-80cm mesafede üzmüyor. bu sene daha çalıştırmadığım. çalıştırdığımda odaya etkisini de eklerim.hocam sessiz diyorlar doğru mudur bide iyi soğutuyor mu