35m2 Dükkan Nasıl Değerlendirilir.

Reaksiyon skoru
721
Arkadaşlar 35m2 dükkan kaldı dededen tokiden bulunduğu yer kasaba gibi bir yer 4-5 bin nüfusu var kiraya verelieblir ben kendim ne yaabiliirm sizce herhangi bir mesleğim yok basika nasıl değerlendirebilirim

Kendin ne iş bilirsin ne iş yapabilirsin ona göre değerlendirebilirsin işte hocam yada kiraya ver

Kalabalık yerde olsa iddaa bayi derdim. Yerin ihtiyaç ve taleplerine göre şekillenir. İnsanlara sorun mesela ne olsa güzel olurdu niye ihtiyaç var gibisinden

Kalabalık yerde olsa iddaa bayi derdim. Yerin ihtiyaç ve taleplerine göre şekillenir. İnsanlara sorun mesela ne olsa güzel olurdu niye ihtiyaç var gibisinden
harbiden mantıklı bu arada. kasabadan ilçeye ya da ile en çok ne için gidiliyor mesela gözlemleyebilirsen gözlemle. illa ki eksiklik ya da daha önce denenmemiş farklı bir şey vardır.

Orada yaşıyorsan insanların kafa yapısını, para harcayacağı şeyleri bilirsin ancak orada yaşamıyorsan insanlarla olabildiğince sohbet et veya ne yaptıklarını gözlemle. Aynı zamanda çevredeki dükkan/ev kiralarını sor öğren. En kötü ihtimal kiraya verirsin.

öyle bir yerde doğru işi kurarsan kalabalık yerden çok kazanırsın gözlem yap veri topla dükkanın konumu neye uygun. bizim akrabaların yaşadığı 4-5k nüfusu olan ilçede mesela böyle bir yer var okul önü köy minibüs güzergahı camiye yakın çarşı içi bir büfe feci satış yapıyor.

öyle bir yerde doğru işi kurarsan kalabalık yerden çok kazanırsın gözlem yap veri topla dükkanın konumu neye uygun. bizim akrabaların yaşadığı 4-5k nüfusu olan ilçede mesela böyle bir yer var okul önü köy minibüs güzergahı camiye yakın çarşı içi bir büfe feci satış yapıyor.
Valla hocam bilmiyorum ama elin işinde çalışmaktan daha iyidir düşünüyorum bileyler açmaya bakacağım

kasabada ne eksiklik var bak ona göre aç

Arkadaşlar 35m2 dükkan kaldı dededen tokiden bulunduğu yer kasaba gibi bir yer 4-5 bin nüfusu var kiraya verelieblir ben kendim ne yaabiliirm sizce herhangi bir mesleğim yok basika nasıl değerlendirebilirim
öyle yerlerde çok market olmuyor, bakkallarda genel olarak biraz uzak kalıyor. Belki bakkal, tekel tarzı şeyler düşünebilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri