WacheroN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 140
gecemessin kralBenim tercih dısı istemediğim biryere nakil ederse ve nakil ettiği okulda Cok kotuyse ben acıga gecerim direk
gecemessin kralBenim tercih dısı istemediğim biryere nakil ederse ve nakil ettiği okulda Cok kotuyse ben acıga gecerim direk
Niyekigecemessin kral
Gidin okula ailenle annen baban konussun mudur yardimcisi mudurle bi arkadasim 1 2 puan eksik olmasina ragmen girmisti okulaObp puanı alan liseye nakil olmak istiyorum ama obp puanım nakil olmak istediğim liseye yetmiyor lise obp ile alıyor nakil olabilirmiyim olamazmıyım
Ben forumda 50 puan farkla giren gormustumGidin okula ailenle annen baban konussun mudur yardimcisi mudurle bi arkadasim 1 2 puan eksik olmasina ragmen girmisti okula
Bu sene bitti bitecek başvurular zaten kapanmıştır tatilden sonra yapmayı düşünüyorum ama lisedeki obp Cok düsük benim ortaokuldali obp baya yüksekgecemessin kral
Gecersin gibiBu sene bitti bitecek başvurular zaten kapanmıştır tatilden sonra yapmayı düşünüyorum ama lisedeki obp Cok düsük benim ortaokuldali obp baya yüksek