❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy S26+ 512 GB ( Samsung Türkiye Garantili) 76.048,45 TL

Takılma dediğiniz şey artık olmuyor bi 10 sene öncede kaldı onlar. Ayrıca iphone 17'de bile ara sıra takılma, kasma oluyor bizzat deneyimlediğim için biliyorum tabii güncelleme vs ile gidiyor kalıcı bir şey değil bu. Pürüzsüzlük yok dediğiniz şey muhtemelen akıcılığı kastediyorsunuz en yakın teknoloji mağazasına gidip deneyimleyin isterseniz gayet de akıcı cihazlar. Sosyal medya konusu ise kısmen doğru.
Hâlâ oluyor, bildirim panelini açarken bile Android de ara sıra takılmalar oluyor amiral gemisi cihazlarda bile, ben de deneyimledim. Apple da ki akıcılık, pürüssüzlük hissi android de yok. Çok kez deneyimledim bunu. Apple da günde 1-2 kez oluyorsa android çok rahat 5-6 kez anlık takılmaya şahit oldum.

Bu telefon yerine Poco F8 Ultra almak daha mantıklı olmaz mı?

Hâlâ oluyor, bildirim panelini açarken bile Android de ara sıra takılmalar oluyor amiral gemisi cihazlarda bile, ben de deneyimledim. Apple da ki akıcılık, pürüssüzlük hissi android de yok. Çok kez deneyimledim bunu. Apple da günde 1-2 kez oluyorsa android çok rahat 5-6 kez anlık takılmaya şahit oldum.
s3 miniden 17 pro maxe geçince ben
şaka maka honor 400ü 18bin liraya alalı 1 sene oldu 1 kere takılmadı telefon daha

GSM DÜNYASI 33 gibi bir resmi olmayan satıcıdan 70k+'lık bir ürün almak deli cesareti ister ayrıca o paraya iphone 17 varken Android telefon alınmamalı bence ya
İnsanlardaki bu iphone sevdasını anlamıyorum tarafsız olarak söylüyorum cidden düz 17de elime geçti s25 ultra dağlar kadar fark var 25 ultra ile 17 düz aynı paraydı 25 ultra aldım 12 gündür kullanıyorum çok memnunum önceki telefonum s20 fe ydi 5.5 yıl sonra hala performanslı ailemden birine verdim hala oda kullanılıyor iphone bazı konularda iyi ama gereksiz pahalı olduğunu millet hala kabullenmedi kabullenenler ise yatırım aracı olarak bakıyor zaten 2. elde pek değer kaybetmediği için.
bu arada aynı para s25 ultra 512 gb 17 ise 256ydı 17 kasası alüminyum s25 ultra titanyum aynı segment değil diyenlerde haklı ama fiyatları aynı kardeşim ben ne yapayım ondan kıyaslıyorsun.
samsungtada alınmıcak modeller var onada kabulüm.

Bu sürekli takılıp duran android hangi telefon çok merak ediyorum. 2 senedir S24 kullanıyorum 1 kere bile takılma yaşamadım.

Bu sürekli takılıp duran android hangi telefon çok merak ediyorum. 2 senedir S24 kullanıyorum 1 kere bile takılma yaşamadım.
S24 fe, s25 ultra, s26 kullandım özellikle s24 fe ve s26 da takılma hissediliyor, Exynos olduğundan dolayı durum daha vahim. S25 ultra nispeten daha az takılıyor ama yine de apple kadar pürüssüzlük hissiyatı vermiyor

apple güvenlik sistemi androit den iyidir. birde sosyal ortamlarda apple ekosisteminin faydası var airdrop vs.
apple bir markadır . ve türkiyede tüm telefonlar yurtdışına göre 2X ile çarpılmıştır.
dünyanın en pahalı telefonlarını bizim ülkemiz deki satıcılar satar.
aslında telefon aynı telefon ama teki tr ibaresi alır öteki almaz imei ücreti hepimiz biliyoruz.
yurtdışında emie kaydı varmı acep

apple güvenlik sistemi androit den iyidir. birde sosyal ortamlarda apple ekosisteminin faydası var airdrop vs.
apple bir markadır . ve türkiyede tüm telefonlar yurtdışına göre 2X ile çarpılmıştır.
dünyanın en pahalı telefonlarını bizim ülkemiz deki satıcılar satar.
aslında telefon aynı telefon ama teki tr ibaresi alır öteki almaz imei ücreti hepimiz biliyoruz.
yurtdışında emie kaydı varmı acep
dünyanın çoğu ülkesinde imei kaydı yok endonezya pakistan hindistan gibi ülkelerde var diye biliyorum yan yana olduğumuz ülkeler bunlar işte...
güvenlik çok kapalı sistem olduğu için evet öyle.
airdrop ise s25 ultra ile denedim apple cihazlarıyla artık yapabiliyorsun airdrop samsungtaki adı quickshare

airdrop ise s25 ultra ile denedim apple cihazlarıyla artık yapabiliyorsun airdrop samsungtaki adı quickshare
iyiymiş, ama sınırlıymış (desteklenen belirli Android cihazlar (Google Pixel 9/10 serisi ve güncel Samsung Galaxy S serisi gibi).
airtaglerin uzun süre android cihazlarla yan yana gitmesi sonucu onlarada uyarı vermesi gibi.

Çünkü 8 Gen 2 den beri Snapdragon işlemcileri Samsung üretmiyor, bu bile neden Samsungun ürettiği herhangi bir çip alınmamalı gösteriyor bence 😀
Aynen öyle. Samsung üretimi 8 gen 1 sıcaktan lehim çatlatıyorken TSMC üretimi 8+ gen 1 çılgın atıyordu performans ve verimlilikte.

TSMC candır :) :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri