sendegitunutbeni
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 795
saatin garanti cikmadi hay boyle isi
@kyemre058 iade ediyimmi sizxe hocamsaatin garanti cikmadi hay boyle isi
samsung mu aldınız yoksa apple mısaatin garanti cikmadi hay boyle isi
Apple watch cellularsamsung mu aldınız yoksa apple mı
Hocam ben gecen hafta aldim vatandan watch7 yi ayni paraya direk sifir kapali kutu verdiler direk bagladimSamsung saatler de demolar kolaylıkla normal moda alabiliyor muyuz ilerde samsung telefona geçeceğim de saat alıp kenera koysam mı diyorum
Hocam saatler kolay kolay bozulan cihazlar değiller. Eğer çok ciddi fiyst avantajıyla aldıysanız bence iade etmeyin. Ama fiyatına değmiyorsa iade edin@kyemre058 iade ediyimmi sizxe hocam
beles fiyat pil saglini goremiyom telefon bozuk iphone degil suan baglayamadim suanlik iphonesuz baglama yolu varmi pil sagligina bakak bariHocam saatler kolay kolay bozulan cihazlar değiller. Eğer çok ciddi fiyst avantajıyla aldıysanız bence iade etmeyin. Ama fiyatına değmiyorsa iade edin
sağ olsunlar demodan çıkartıp göndermişler pil samsungun kendisinde normal yazıyor uygulama indirdim baktım orda iyi yazıyor birkaç gün kullanıp pilin bir günü çıkarıp çıkarmadığına bakacağım bir de garantisi yokmuş sanırım ama 2 bine aldım o yüzden garanti beklemiyorum bir günü çıkartacak bir pile sahip olsa yeterli benim için akşamdan takarımHocam ben gecen hafta aldim vatandan watch7 yi ayni paraya direk sifir kapali kutu verdiler direk bagladim
Sizde eger watch7 aldiysaniz ilk iki gun 2 saatte bitiyor arastirdim saat aliskanliklarinizi algiliyormus sanirim 2. gun yuzde 100 yaptigimda 3 gunu zorladisağ olsunlar demodan çıkartıp göndermişler pil samsungun kendisinde normal yazıyor uygulama indirdim baktım orda iyi yazıyor birkaç gün kullanıp pilin bir günü çıkarıp çıkarmadığına bakacağım bir de garantisi yokmuş sanırım ama 2 bine aldım o yüzden garanti beklemiyorum bir günü çıkartacak bir pile sahip olsa yeterli benim için akşamdan takarım
watch 6 aldım ben tamamdır o zaman bu bilgiyi akılda tutacağım 2-3 gün bir bakalım güncelleme yaptığımdan feci şarj gidiyor birkaç appten uygulama indirdim şarj sağlığını iyi gösteriyor ama samsung kendisi normal gösteriyor emin olamadım birkaç uygulama daha indirim bakacağım şu anlık memnun gibiyim bir de teyzeme alacağım bu fiyata bir tane daha yarın hediye olarakSizde eger watch7 aldiysaniz ilk iki gun 2 saatte bitiyor arastirdim saat aliskanliklarinizi algiliyormus sanirim 2. gun yuzde 100 yaptigimda 3 gunu zorladi
hocam ben çok anlamıyorum o işlerden ama bir yakınında iphone yokmu arkadaşında falanbeles fiyat pil saglini goremiyom telefon bozuk iphone degil suan baglayamadim suanlik iphonesuz baglama yolu varmi pil sagligina bakak bari
suan yok hocam yakinimda birindehocam ben çok anlamıyorum o işlerden ama bir yakınında iphone yokmu arkadaşında falan