🔥İndirim Ocypus Gamma C72 850w Kasa 5500tl

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,436
psu ile ilgili çok bilgi yok tahmini c tier verilmiş ama toplam fiyatı düşününce çok uygun, 850w psu parasına kasa + psu alabiliyorsun. Kasa 360mm radyatör destekliyor üst kısma ve akvaryum. PSU da C4 değildir bence, ocypus deepcool'un farklı versiyonu bir marka. Patlamaz çatlamaz duruyor.
*psu modüler değil ama korumaları var onu unuttum

Son düzenleme:
Fotoğraflarda psunun detaylı görseli olması ne güzel bir şey kasa içindeki psuyu internette aratma derdinden kurtarıyor.

Kasa ve aio`su beklentilerimi fazlasıyla karşıladı, marka olarak güven verdi bana PSU` larının da üzeceğini sanmıyorum, fiyatları da gayet iyi.

Kasa ve aio`su beklentilerimi fazlasıyla karşıladı, marka olarak güven verdi bana PSU` larının da üzeceğini sanmıyorum, fiyatları da gayet iyi.
hocam kasanın fotoğrafını atar mısın ben markaya fena yükseldim, deepcool ile alakalı olmaları azdırdı direkt
bir de direkt isimlere segmentasyon yapmışlar iota en iyisi gibi mesela yormuyorlar da valla krallar

TD500 var bende kasa içi dar geliyor genede bana rtx 2080ti ekran karti var ve 750w güç kaynağı var. Değişmeye değer mi sizce acaba?

TD500 var bende kasa içi dar geliyor genede bana rtx 2080ti ekran karti var ve 750w güç kaynağı var. Değişmeye değer mi sizce acaba?
çok bir fark olduğunu sanmıyorum, akvaryum kasaya geçmek istiyorsan olabilir

hocam kasanın fotoğrafını atar mısın ben markaya fena yükseldim, deepcool ile alakalı olmaları azdırdı direkt
bir de direkt isimlere segmentasyon yapmışlar iota en iyisi gibi mesela yormuyorlar da valla krallar
G-Drive` da videosu ve resimleri var 👉 LİNK
Yakın zamanda çok kasa topladım, bir süre yeni sistem almayacağım. Tekrar sistem topladığım zaman ilk bakacağım marka olacak.

psu ile ilgili çok bilgi yok tahmini c tier verilmiş ama toplam fiyatı düşününce çok uygun, 850w psu parasına kasa + psu alabiliyorsun. Kasa 360mm radyatör destekliyor üst kısma ve akvaryum. PSU da C4 değildir bence, ocypus deepcool'un farklı versiyonu bir marka. Patlamaz çatlamaz duruyor.

C4 değil ama çok da iyi sayılmaz. Giriş seviyenin altı gibi.

Son düzenleme:
102831.webp

Eğer görsel temsili değilse bu kasaya 360 radyatör sığmayabilir. Radyatör destekli kasalarda arkadan bakınca anakartın üst tarafında bir boşluk oluyor. Rastgele başka bir kasadan örnek:
1780458152034.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri