Formattan Sonra Düşen Pc Performansı

diusse

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese selam, yaklaşık 5 ay önce büyük hevesle aldıgım RTX 5070 İ5 14400f 32 GB RAM'li Bilgisayarım ilk aldıgımda cs2 de;
4:3 önerilen ayarlarda 700 fps e kadar çıkıyor genel olarak 600 fps değerinde oynatıyordu ancak kullandıkça zaman geçtikçe
bu değer 450 500 e düştü ve pc çok dolduğundan kaynaklı ben bir format atayım dedım önce tüm dosyaları sil seçenği ile
yalandan bir format attım fakat cs 2 de inanılmaz bir düşüş oldu ve 200 300 arası almaya başladım her şey güncel işlemci anakart ve
ekran sürücüleri güncel bios ayarlarım yapılı xmp açık ama düzelmedi sonrasında windowsu bile sildim gerçek bir format attım bios
güncelledim tekrar driverlerı resmi kaynaklardan kurdum her ne yaptıysam asla pc eski performansı göstermıyor CS2 ve Valorantta
akıcı olmayan ve sisteme asla yakısmayan bir performans var lütfen bilgisi olan dostlar bi yardımcı olabilir mi ?

Sen format atmamışsın sen bilgisayarı sıfırlamışsın bilgisayarı sıfırlamakla format atmak aynı şey değildir zaten cümlenin devamında gerçek format attığını söylemişsin ama tekrar düzgün bir Windows kurmanı öneririm ayrıca şu video sana fazlasıyla yeterli olacaktır diye düşünüyorum bu adama güvenebilirsin

Sen format atmamışsın sen bilgisayarı sıfırlamışsın bilgisayarı sıfırlamakla format atmak aynı şey değildir zaten cümlenin devamında gerçek format attığını söylemişsin ama tekrar düzgün bir Windows kurmanı öneririm ayrıca şu video sana fazlasıyla yeterli olacaktır diye düşünüyorum bu adama güvenebilirsin

hocam gerçek format atıp düzgün şekilde windows kurdum ama yine de değişmedi , hızlı geribildirim için teşekkürler

bir sürü performans ayarı var onları yaparak ta gıdım gıdım yükseltebilirsin en basidinden arka plan uygulamaları cpu ve gpu güç seçenekleri yüksek performans ve msconfigden bazı ufak ayarlar

Geri