gardaş sipariş onaylanmadıysa iptal et gitsinİnanmıyorum hocam sadece soruyorum.
Satıcı söylememeniz gereken bir şey mi dedi.Hocam aldım diye buraya yazmadım. Ama evet aldım. Ve siparişi iptal ettim. Sonradan Satıcı ile görüştüm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
.
Tutar hemen kredi kartıma yansıdı.
Sepete özel 146k yazıyor?Dün ne oldu hocam. Ben sipariş verdim. Hatta Satıcı ile whatsaptan konuştum. Öyle sipariş verdim.
![]()
PTTAVM: ASUS GEFORCE TUF-RTX5080-O16G-GAMING 16GB GDDR7 256BIT 2XHDMI 3XDP EKRAN KARTI
ASUS GEFORCE TUF-RTX5080-O16G-GAMING 16GB GDDR7 256BIT 2XHDMI 3XDP EKRAN KARTI yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
Burada da açıklaması doğru yazıyor.
5080 tuf kutusunun içinden b580 çıkar altı üstübu fiyata tuf 5080 alabileceğine inanıyorsan hayırlı olsun şimdiden
amazon olsa sorun olmazda. bu trendyol hepsiburada n11 vs. hiç müşteriyi desteklemiyor.Büyük ihtimalle sistemsel açık buldular onu deniyorlar. Ya da oltayı atıyorlar satın alanı arayıp havale indirimi dümeni sıkacaklar. En kötüsüde farklı bir ürün teslim edecekler sonrasında kaybolacaklar. Pazar yerleri bu konuda sorumluluk kabul etmiyor. Bilinmedik yerlerden almayın derim.
Mesela farklı ürün satıp kayboldular bu durumda iade nasıl oluyor merak ettimBüyük ihtimalle sistemsel açık buldular onu deniyorlar. Ya da oltayı atıyorlar satın alanı arayıp havale indirimi dümeni sıkacaklar. En kötüsüde farklı bir ürün teslim edecekler sonrasında kaybolacaklar. Pazar yerleri bu konuda sorumluluk kabul etmiyor. Bilinmedik yerlerden almayın derim.