Siyah Sisteme Beyaz Anakart Gider mi?

ekran kartını da rx 9070xt sapphire nitro + düşünüyorum tan siyah değil açık bakır altın karışım renginde
Oda tatlı durur hocam bunlar tamamen kişisel tercih illa beyaz takıntınız yoksa sırıtacak renkler değil.

benım sistem de full beyaz sadece anakart siyah :D istersen al değiştirelim hahahah

ekran kartını da rx 9070xt sapphire nitro + düşünüyorum tan siyah değil açık bakır altın karışım renginde
taichi modeline de bakabilirsin onun tasarımı baya iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alınabilir mi o zaman
valla bence alınabilir dediğim gibi o sorun biosla çözüldü diye biliyorum ama yine de araştır yanlış yönlendirmiyim anakartın kendisi güzel ama

benım sistem de full beyaz sadece anakart siyah :D istersen al değiştirelim hahahah
modeli ne :D

taichi modeline de bakabilirsin onun tasarımı baya iyi

valla bence alınabilir dediğim gibi o sorun biosla çözüldü diye biliyorum ama yine de araştır yanlış yönlendirmiyim anakartın kendisi güzel ama
bakıyorum

imzada yazıyor tabii ki o ana karta göre alt klasmanda kalıyor işin şakası o :)

zaten henüz almadım kartı muhtemelen en son tamamen kuracağım zaman alırım şu anlık parça parça uyguna ne düşürürsem topluyorum
çok mantıklı bu ekonomide yapılabilecek en iyi şeyi yapıyorsun..

bu ürün çok güzel duruyor ama siyah sistem yapıyorum sisteme kötü durur mu çünkü zaten full beyaz değil siyahlıkları da var ve zaten üstüne bir çok parça ekran kartı soğutma geleceği için çoğusu gözükmeyecek
Kişisel zevk hocam ama bence iyi durmaz. Kaldı ki o bütçelerde bi dünya sağlam siyah anakart var.

önceki sistemi de böyle toplamıştım piyasanın altına geliyor artı peşin fiyata taksit de yakalarsm çok iyi oluyor
Peki aldığın parçaları nasıl deniyorsun hocam? Misal komple sistemi 3 ayda topladın diyelim iade süren geçti ve atıyorum 1 2 parça bozuk çıktı veya coil whine çıktı. Garantiye mi gönderiyorsunuz tek tek ?

Kişisel zevk hocam ama bence iyi durmaz. Kaldı ki o bütçelerde bi dünya sağlam siyah anakart var.

Peki aldığın parçaları nasıl deniyorsun hocam? Misal komple sistemi 3 ayda topladın diyelim iade süren geçti ve atıyorum 1 2 parça bozuk çıktı veya coil whine çıktı. Garantiye mi gönderiyorsunuz tek tek ?
elimde zaten bir sistem var ona takarak deniyorum mesela bugün kasa ve power geldi ona küçük bir sistemi kurup açıyormu gibi bakabilirim aynı şekil diğer parçalar için de geçerli sadece işlemci ile anakartı aynı dönemde alma lazım öteki türlü anakartı veya işlemciyi test edemem şu zamana kadar sorunlu bir parçaya denk gelmedim şükür henüz

elimde zaten bir sistem var ona takarak deniyorum mesela bugün kasa ve power geldi ona küçük bir sistemi kurup açıyormu gibi bakabilirim aynı şekil diğer parçalar için de geçerli sadece işlemci ile anakartı aynı dönemde alma lazım öteki türlü anakartı veya işlemciyi test edemem şu zamana kadar sorunlu bir parçaya denk gelmedim şükür henüz
Ekran kartı ve psu'ya dikkat etmek lazım coil whine çıkabilen parçalar çünkü. Onun dışında diğerlerinde pek sorun olmaz zaten.

Ekran kartı ve psu'ya dikkat etmek lazım coil whine çıkabilen parçalar çünkü. Onun dışında diğerlerinde pek sorun olmaz zaten.
Aynen en önemlisi onlar zaten ekran kartını şu anki sisteme de takarak denerim basit iş onlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,184
Üyeler
196,913
Son üye
progressive
Geri