🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 Ultra İndirimleri

akvaryum alma planım varda psu ya gerek yoktu kasa için aldım , sanki oda avantajlı değil gibi ben hem 2hdd 2 ssd takıyorum kasada konulacak yeride yok gibi
psunun yanındaki boşluğa bantlarsın hocam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 tane slot varmış zaten 1 tane boşta kalıyor

Elde kalanları iteliyorlarda itopyadan tablet ve telefon alan bence yoktur nubia ve lenovo cihazları yok fiyata satsa keşke
Misal nubia z 80 ultrayı koy 29.999 a , lenovo tabletler piyasa değeri 9 bin tl satan güvenilir yerler var sen koymuşsun 17 bin koy baba 5 bin tl ye , ben inanmıyorum itopyanın 1 yılda bu ürünlerin toplamı 5 tane den fazla sattığına

psunun yanındaki boşluğa bantlarsın hocam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 tane slot varmış zaten 1 tane boşta kalıyor
şuanki kasada arka taraf o kadar kablo dolduki vallahi gelmişim kasanın yan kapağını kapatmak için ayağımla iterken arkada vidayı döndürüyorum sata tam oturana kadar kapatmaya çalışıyorum sinir krizi geçirtiyor :peeposad:
hocam sen ürünü görmeden alıyon zaten :D
işin olayı bu hocam alayım almayayım diyene kadar stok vs biter alacan baktın beğenmedim bas iadeyi :peped:

Kasa ben tenekeyim diye bağırıyor..PSU da Allah bilir patlayıcıdır. İçerisinde Game olan marka isimlerinden PSU alınmaz. Rampage alınmaz başka kötü marka var mı ekleyeceğiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,730
Üyeler
197,032
Son üye
cihan örnek
Geri