🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 Ultra İndirimleri

akvaryum alma planım varda psu ya gerek yoktu kasa için aldım , sanki oda avantajlı değil gibi ben hem 2hdd 2 ssd takıyorum kasada konulacak yeride yok gibi
psunun yanındaki boşluğa bantlarsın hocam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 tane slot varmış zaten 1 tane boşta kalıyor

Elde kalanları iteliyorlarda itopyadan tablet ve telefon alan bence yoktur nubia ve lenovo cihazları yok fiyata satsa keşke
Misal nubia z 80 ultrayı koy 29.999 a , lenovo tabletler piyasa değeri 9 bin tl satan güvenilir yerler var sen koymuşsun 17 bin koy baba 5 bin tl ye , ben inanmıyorum itopyanın 1 yılda bu ürünlerin toplamı 5 tane den fazla sattığına

psunun yanındaki boşluğa bantlarsın hocam :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3 tane slot varmış zaten 1 tane boşta kalıyor
şuanki kasada arka taraf o kadar kablo dolduki vallahi gelmişim kasanın yan kapağını kapatmak için ayağımla iterken arkada vidayı döndürüyorum sata tam oturana kadar kapatmaya çalışıyorum sinir krizi geçirtiyor :peeposad:
hocam sen ürünü görmeden alıyon zaten :D
işin olayı bu hocam alayım almayayım diyene kadar stok vs biter alacan baktın beğenmedim bas iadeyi :peped:

Kasa ben tenekeyim diye bağırıyor..PSU da Allah bilir patlayıcıdır. İçerisinde Game olan marka isimlerinden PSU alınmaz. Rampage alınmaz başka kötü marka var mı ekleyeceğiniz.

Geri