Urahara Kisuke
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
aga ben piyasayı bilmiyorum o kadar. hesaba gir bak sorduğum açtığım konulara bak. sen de cevap verdin kaç defa. fake hesap değilimhesap açma tarihi 3 günlük yine![]()
![]()
aga ben piyasayı bilmiyorum o kadar. hesaba gir bak sorduğum açtığım konulara bak. sen de cevap verdin kaç defa. fake hesap değilimhesap açma tarihi 3 günlük yine![]()
![]()
ihtiyacın yoksa zaten almamalısın ama D:kasa hala duruyormuş la
ben basit bir adamım indirimde kısa sürede bitmiyorsa bu işte bi bit yeniği var iptal edeceğim sanırım xd
13 stok sattılar 5 stok hikayekasa hala duruyormuş la
ben basit bir adamım indirimde kısa sürede bitmiyorsa bu işte bi bit yeniği var iptal edeceğim sanırım xd
Değer bence 3k psulu akvaryum piyasa da yok zoko bile vermezlerRisk almaya değer mi?
akvaryum alma planım varda psu ya gerek yoktu kasa için aldım , sanki oda avantajlı değil gibi ben hem 2hdd 2 ssd takıyorum kasada konulacak yeride yok gibiihtiyacın yoksa zaten almamalısın ama D:
PSU 2elde 1k rahat satarsın kasa da kullanırsın hocanakvaryum alma planım varda psu ya gerek yoktu kasa için aldım , sanki oda avantajlı değil gibi ben hem 2hdd 2 ssd takıyorum kasada konulacak yeride yok gibi
Elde kalanları iteliyorlarda itopyadan tablet ve telefon alan bence yoktur nubia ve lenovo cihazları yok fiyata satsa keşke13 stok sattılar 5 stok hikaye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değer bence 3k psulu akvaryum piyasa da yok zoko bile vermezler
psunun yanındaki boşluğa bantlarsın hocamakvaryum alma planım varda psu ya gerek yoktu kasa için aldım , sanki oda avantajlı değil gibi ben hem 2hdd 2 ssd takıyorum kasada konulacak yeride yok gibi
hocam sen ürünü görmeden alıyon zatenakvaryum alma planım varda psu ya gerek yoktu kasa için aldım , sanki oda avantajlı değil gibi ben hem 2hdd 2 ssd takıyorum kasada konulacak yeride yok gibi
Misal nubia z 80 ultrayı koy 29.999 a , lenovo tabletler piyasa değeri 9 bin tl satan güvenilir yerler var sen koymuşsun 17 bin koy baba 5 bin tl ye , ben inanmıyorum itopyanın 1 yılda bu ürünlerin toplamı 5 tane den fazla sattığınaElde kalanları iteliyorlarda itopyadan tablet ve telefon alan bence yoktur nubia ve lenovo cihazları yok fiyata satsa keşke
şuanki kasada arka taraf o kadar kablo dolduki vallahi gelmişim kasanın yan kapağını kapatmak için ayağımla iterken arkada vidayı döndürüyorum sata tam oturana kadar kapatmaya çalışıyorum sinir krizi geçirtiyorpsunun yanındaki boşluğa bantlarsın hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
3 tane slot varmış zaten 1 tane boşta kalıyor
işin olayı bu hocam alayım almayayım diyene kadar stok vs biter alacan baktın beğenmedim bas iadeyihocam sen ürünü görmeden alıyon zaten![]()