🔥İndirim Sapphire Rx9070 XT Pulse 32.500 TL// Pure 35.999 TL 6-9 Taksit 🔥 🔥

istersen pavyona benzesin performansı iyi olduktan sonra görünüşü umrumda değil bende sistem toplamaya başlarsam rengi önemsiz hangisi iyiyse onu seçicem
Aynen ama görselliği de önemseyen var o yüzden dedim siyah beyaz yapabilir tavsiyem kasa beyaz olacak şekilde yapılması kasa siyah bileşenler beyaz olursa hem mantıksız fiyat olarak hem güzel durmayabilir.

Aynen ama görselliği de önemseyen var o yüzden dedim siyah beyaz yapabilir tavsiyem kasa beyaz olacak şekilde yapılması kasa siyah bileşenler beyaz olursa hem mantıksız fiyat olarak hem güzel durmayabilir.
Hocam siyah beyaz karışık yapana lafım yokta ful beyaz yapmak için herşeye ekstra para verip ekran kartını siyah alınca absürt kaçıyor

şuan en önemli şey para 😂 o olduğunda konu falan açarsam toplamaya yardım ederler mi burdakiler bazen garip davranabiliyor

Hocam siyah beyaz karışık yapana lafım yokta ful beyaz yapmak için herşeye ekstra para verip ekran kartını siyah alınca absürt kaçıyor
Aynen öyle ben alırken siyah beyaz parası aynı olduğu için kasayı beyaz aldım daha açık içindeki parçalar ile soft duruyor.Beyaz olması için binlerce tl her parçaya fazladan vermek enayilik zenginim param çok dersen ona kalmış

kader iste 9 takitle siparisini verdim uzun arastirmalar sonucu alabileceğim en iyi kart olduguna karar vermis bulunmaktayım
5070Ti çıkamadıktan sonra alınabilecek en iyi kart 9070xt zaten güzel karar

5070Ti çıkamadıktan sonra alınabilecek en iyi kart 9070xt zaten güzel karar
işlemciyi ryzen 7 9700x aldım yine bu forumdan görüp.. Geri kalan parçalara önerin var mı(ramı 2. el ucuza bulmaya calıscam).. Ama monitör anakart kasa psu falan ne alsam hiçbir fikrim yok

işlemciyi ryzen 7 9700x aldım yine bu forumdan görüp.. Geri kalan parçalara önerin var mı(ramı 2. el ucuza bulmaya calıscam).. Ama monitör anakart kasa psu falan ne alsam hiçbir fikrim yok
Konu açın bütçe yazın etiketleyin

ne kadar bütçeniz var konu açın bakarız

Bu ekran kartını alıp yanına 27" 2k oled monitör çekmek varken, ekran kartı + monitör parasına 5070ti alıp eski va/ips monitörde oyun oynamak çok garip yemin ediyorum.

Geri