🔥İndirim Lcw 2 Al 1 Öde Kampanyası +Kargo Ücreti 80 TL

konuyu geç gördüğü için donanımarşivi forum kullanıcılarına teşekkür ediyorum. Konuyu ilk görenlerdenim bir 8 tane falan tişört seçtim 30-40dk sonra sepette f5 attım hepsinden 1-2 adet kaldı uyarısı verdi seçmeyi bırakıp direkt aldım EAWFĞPKEWFĞPKEWAFĞPK
ya ben 2 tane aldım konuyu açtım herkes aldım yazınca gaza geldim bir iki tane daha alim dedim beğendiklerim kalmamış kendi topuğuma sıktım

LCW tişörtlerinin kalite nasıl acaba? 8 tane ekledim ben sepete. Yıkanınca çekme, solma gibi durumlar var mı?

ya ben 2 tane aldım konuyu açtım herkes aldım yazınca gaza geldim bir iki tane daha alim dedim beğendiklerim kalmamış kendi topuğuma sıktım
İsminin hakkını vermişin. Valla konular açılır açılmaz direkt seçip almak lazım ben ablama bile bir indirim gösterirken sayfayı yenileyince bitmiş oluyor baya acele etmek lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

LCW tişörtlerinin kalite nasıl acaba? 8 tane ekledim ben sepete. Yıkanınca çekme, solma gibi durumlar var mı?
Her tişört az da olsa çekiyor. solmanın siyah hariç olacağını düşünmüyorum. Bu güne kadar defacto ve lcwden giyindim memnunum.

İsminin hakkını vermişin. Valla konular açılır açılmaz direkt seçip almak lazım ben ablama bile bir indirim gösterirken sayfayı yenileyince bitmiş oluyor baya acele etmek lazım

Her tişört az da olsa çekiyor. solmanın siyah hariç olacağını düşünmüyorum. Bu güne kadar defacto ve lcwden giyindim memnunum.

Teşekkürler. Aldıklarım hep beyaz ton üzeri desenli. Üzmez umarım.

şu en ucuz olan düz renk tişörtler kaliteli değil rengi soluyor. diğerleri için öyle bir sorun görmedim normal kalitedeler bazen bir tık daha iyi kaliteli olabiliyor

1780598875437.webp

benden kargo parası almadı

Markaya çok sayan ve laf eden olsa da yıllardır t-shirt lerini alırım, hem saglam hem ne soldu ne birsey ( dogru yıkandıkça ) Ne markalar giydim bunun t shirtleri kadar dayanmadı.

Not : Orta kalite fiyattaki t shirt ü için bu yorumum, en ucuzun ucuzu halindeki alınır ise sonuç ne olur bilemem. Sineğinde yağını sıkmamak lazım 😁

Öyle hocam ama şöyle düşün yeni hesapla uğraşırkene sevdiğin tişörtün stoğu bitebilirdi :D ben direkt 80tl kargo parasına göz yumdum
Magaxaya getirtme secenrği aktifse onu kullanın, magazaya bedavaya geliyor gidip almak dert değilse sizin için.

Öyle hocam ama şöyle düşün yeni hesapla uğraşırkene sevdiğin tişörtün stoğu bitebilirdi :D ben direkt 80tl kargo parasına göz yumdum
valla gittim uğraştım yeni hesap açtım 1 pantolon bir gömlek aldım

lisanslı olan tişörtler güzel fiyatta ama aynısından niye 2 tane alayım ki :sleep:
aynısı şartı yok bende öyle sanıyordum linkteki herhangi bir üründen ekleyebilirsin yarıya indiriyor

Markaya çok sayan ve laf eden olsa da yıllardır t-shirt lerini alırım, hem saglam hem ne soldu ne birsey ( dogru yıkandıkça ) Ne markalar giydim bunun t shirtleri kadar dayanmadı.

Not : Orta kalite fiyattaki t shirt ü için bu yorumum, en ucuzun ucuzu halindeki alınır ise sonuç ne olur bilemem. Sineğinde yağını sıkmamak lazım 😁

Magaxaya getirtme secenrği aktifse onu kullanın, magazaya bedavaya geliyor gidip almak dert değilse sizin için.
bence lcw fiyatına göre çok kaliteli tişört çıkarıyor tabi gidip mağazada görüp almak lazım ben öyle yapıyorum ama orda böyle bir kampanya yapmıyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,403
Üyeler
196,949
Son üye
Poinezz
Geri