İkinci El İşlemci Alınır mı?

Merhabalar, bir sistem toplayacağım güncel teknolojilerden oluşan bir sistem istiyorum fakat bütçem çok fazla yok. İşlemci olarak ikinci elde bir ryzen 5 7500f buldum fiyatı 3200 tl sizce alınır mı?
sakın get veya param güvende olmadan uzaktan alışveirş yapma. Bu adam yüksek ihtimal dolandırıcı. Sakın ürün almadan kimseye para atma dostum. Eğer elden alabiliyorsan 3200tl bedava

işlemci ram anakart 2.el sorun çıkartmaz. attığın linkdeki satıcı dolandırıcı gibi kral dikkat et

Yani bana güvenilir gelmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakart çok komplike bir parça her türlü risk var
Set olarak alinabilir genelde setler de sorun olmuyor

Güvenli alışveriş ile al. Hatta letgo da Axess Kart ile harcama 200tl cashback bile kampanyası var

Merhabalar, bir sistem toplayacağım güncel teknolojilerden oluşan bir sistem istiyorum fakat bütçem çok fazla yok. İşlemci olarak ikinci elde bir ryzen 5 7500f buldum fiyatı 3200 tl sizce alınır mı?
bu satıcı ve rakam değil ama ikinci el am5 işlemci alınabilir pin vs sorunları olmadığı için bozulma ihtimalleri çok düşük 7500f ve 7700x aldım hiç sorun yaşamadım. Face gruplarında güvenilir satıcılardan alırsan başın ağrımaz

pg gibi sistemlerle al havale ile sakın kimseye güvenme

Ben bu linkini attığın satıcıyı biliyorum. Hatta geçen gün bir yerde konusunu da açmıştım. Sözde internet kafe çıkması R5 5600 işlemcileri tray olarak 2.000 TL civarına da satıyordu. Tabii Cüzdanım Güvende şeklinde satış yapmıyor, öyle yapsa alacaktım zaten. Cüzdanım Güvende şeklinde satış yapabilir misiniz diye sorunca cevap da vermemişti zaten.

İşlemci almak isterseniz eğer ya Param Güvende, Cüzdanım Güvende ile satış yapanlara yönelin ya da forumlara konu açarak satın almaya çalışın.

Dolandırıcı hocam kaptırma paranı .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,552
Üyeler
196,990
Son üye
Invader230
Geri