Selam dostlar, Uzun süredir parça parça sistemi toparlamaya çalışıyorum açıkçası kararsız kaldım aklımı kurcalayan çok şey var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ekran kartı - Asus tuf 5070ti (Alındı)
İşlemci - ryzen 7 9850x3d (alındı)
Ram- Kingston 2x16 cl30 6000mhz(alındı)
Anakart- Asus tuf gaming X870 plus (ALINMADI)
Soğutucu- Arctic Liquid Freezer III pro 360(ALINMADI)
Kasa- Lian Li Lancool III(ALINMADI)
PS- Asus rog Strix 1000P(ALINMADI)
SSD 2tb - Kingston KC3000 veya Samsung 990 pro veya Samsung 9100(ÇOK KARARSIZIM
)
Dostlar şuan Açıkcası Para tamam ve geriye kalan ürünleri alıcağım. Bu sistemi şu amaçla topladım fazlasıyla FPS oynayan cs-valo-rust tarzı ve arada hikayeli oyunlarda oynuyorum ve şuan benqin 600hz monitörüde yolda en azından cs ve valoda yayın sırasında bu FPS civarları da dolaşmak istiyorum ve ileri upgradelere açık olmasını yeni işlemci serilerinde yeni ekran kartı serilerinde anakart vs değiştirmekle uğraşmak istemiyorum. SSD ve Anakart konusunda çok kararsızım Lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Başka parçalarda bunu alsan daha iyi olur dedikleriniz olursa lütfen Söyleyin
Ekran kartı - Asus tuf 5070ti (Alındı)
İşlemci - ryzen 7 9850x3d (alındı)
Ram- Kingston 2x16 cl30 6000mhz(alındı)
Anakart- Asus tuf gaming X870 plus (ALINMADI)
Soğutucu- Arctic Liquid Freezer III pro 360(ALINMADI)
Kasa- Lian Li Lancool III(ALINMADI)
PS- Asus rog Strix 1000P(ALINMADI)
SSD 2tb - Kingston KC3000 veya Samsung 990 pro veya Samsung 9100(ÇOK KARARSIZIM
Dostlar şuan Açıkcası Para tamam ve geriye kalan ürünleri alıcağım. Bu sistemi şu amaçla topladım fazlasıyla FPS oynayan cs-valo-rust tarzı ve arada hikayeli oyunlarda oynuyorum ve şuan benqin 600hz monitörüde yolda en azından cs ve valoda yayın sırasında bu FPS civarları da dolaşmak istiyorum ve ileri upgradelere açık olmasını yeni işlemci serilerinde yeni ekran kartı serilerinde anakart vs değiştirmekle uğraşmak istemiyorum. SSD ve Anakart konusunda çok kararsızım Lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Başka parçalarda bunu alsan daha iyi olur dedikleriniz olursa lütfen Söyleyin