denediniz mi hocam benim kalvyede de soketle alakalı diye düşünüyorumBence şuan almayın ben deneyim olursa size haber veririm
denediniz mi hocam benim kalvyede de soketle alakalı diye düşünüyorumBence şuan almayın ben deneyim olursa size haber veririm
ben bahsedilen soketlerden aldım ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor.denediniz mi hocam benim kalvyede de soketle alakalı diye düşünüyorum
Kumar oynamış olursun.Selamlar, konudan anladığım kadarıyla problem hotswap soketlerinin kalitesizliğinden kaynaklanıyor. İkinci elde baya ucuza satılıyor yaklaşık 1200-1300 civarı. Almaya değer mi kullananlar ne der?
hocam ben 2. elde dediğiniz fiyata satmıştım arkadaş elektronikçide hotswap soketini değiştirip sorunsuz kullanmıştı fakat klavyeden klavyeye göre değişebilir. Lehim bilginiz az biraz varsa kendiniz de yapabilirsiniz soketin tanesi 5 10 tl falandır muhtemelen.Selamlar, konudan anladığım kadarıyla problem hotswap soketlerinin kalitesizliğinden kaynaklanıyor. İkinci elde baya ucuza satılıyor yaklaşık 1200-1300 civarı. Almaya değer mi kullananlar ne der?